| Elena1234456 a întrebat:

Somnambulismul se manifesta si altfel decat mancatul sau mersul in somn? Pentru ca ma uit la televizor sau aprind lumini si nu mai imi amintesc dimineata, uneori si vorbesc si am ochii deschisi. Sunt somnambula?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Da, cred ca da.
nu vreau sa te sperii draga, ca te stiu de mult de pe site, dar nu am mai auzit asa ceva pana acum. straight face
mi se pare grav fiindca ai putea face chestii aiurea fara sa stii. straight face

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si mie mi se intampla, o data fara sa imi dau seama m-am dat jos din pat si am plecat in alta camera stateam acolo si rasfoiam o carte si erea dimineata pe la 1-2 cand m-am trezit m-am speriat groaznic straight face ca nu stiam ce e cu mine4 acolo si mi s-au mai intamplat multe, am o verisoara care ea a iesit si afara din casa sta la curte si a plecat de somnambula a iesit in curte la 3 dimineata vroia sa se duca la o prietena de-a noastra sa i zica ceva si pe urma s-a razgandit ca se gandea sa nu o certe tatal acelei fete a intrat inapoi in casa si a auzit-o mamaie, si a tipat la ea ca unde a fost si atunci sa trezit, s-a speriat groaznic iti dai seama, mie imi e frica mereu sa nu patesc ceva oricum am inteles ca sunt niste pastile pentru asa ceva acum nu stiu ce fel de pastile. Mie mi se intampla asa ceva cand sunt foarte obosita sau cand ma culc nervoasa, agitata. Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si app. nici eu nu imi amintesc ce fac noaptea dar imi aminteste tata si nu imi vine sa cred, ca am inteles ca nu e bine sa te trezeasca cineva cand esti somnambul.