anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sondaj de opinie : Care din următoarele atrage partenerul fără efort?
a)Femeia independentă financiar dar care n-are habar să facă curat în casă și să gătească, acordă prea puțin timp partenerului
b)Șomera/Casnica gospodină, visătoare, disponibilă 24/7 pentru partener la orice, oricând.

15 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Din ce ai spus tu eu as alege prima variantă, macar este o femeie realizată, nu sclava mea.

Dar extremele pe care le-ai pus sunt cam grosolane. Suna de parca am alege bogat si bolnav sau sarac si sanatos

| RAY a răspuns:

Contează aspectul fizic, admir femeile independente si culte., dar noi trecem la extreme, nu trebuie sa fie singura sau lesbiana cum se promovează in toata lumea

| mastadont a răspuns:

Prima variantă menționată de tine pare că este o femeie focusată doar pe carieră și care nu știe nimic altceva. O relație cu o asemenea persoană ar fi pierdere de vreme căci nu s-ar implica și ar aștepta să facă bărbatul totul doar pentru a nu-și pierde ea independența. Aleg deci varianta a II-a.

| DonEduardo a răspuns:

As merge pe a doua varianta, insa nu te baza ca ai sa iti gasesti obligatoriu partener.

| anonim_4396 explică (pentru DonEduardo):

E de ajuns răspunsul tău. Mai aștept și alte răspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciuna, pentru ca unii barbati sunt cu morcovul infipt in c*r si vor ca ea sa aiba si bani si sa faca si pe menajera si pe bucatareasa.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E și ăsta un răspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare mie sau incerci putin sa pui casnicile intr-o lumina mai buna, in timp ce incerci sa le eclipsezi pe celalalte? laughing Si nu am nimic impotriva femeilor somere/casnice, doar ca mi se pare putin gresit felul in care pui problema.
Doar pentru ca o femeie este independenta din punct de evdere financiar asta nu inseamna neaparat si ca ea nu are habar sa isi intretina casa si sa faca de mancare sau ca ii acorda prea putin timp partenerului.
La fel si cu o casnica. Doar pentru ca o femeie sta acasa, asta nu inseamna ca este automat si harnica cand vine vorba de cele ale casei si asta nu o face automat si mai disponibila pentru partener.
Ce atrage sau nu un partener depinde de mai multe chestii si nu doar de cele enumerate de tine. De exemplu, tu poti fi o femeie independenta financiar si desi ai gasi un barbat caruia ii plac tipele de genul, el ar putea la fel de bine sa te respinga pe alte motive. Nu neaparat pe cele enumerate de tine, dar ar putea foarte bine sa te respinga pentru faptul ca nu prea aveti lucruri in comun care sa va lege. Si la fel de bine poate sta asa treaba si cu o femeie casnica. Poate ai da peste un barbat caruia ii plac femeile casnice, care sa se preocupe de casa si sa fie cat mai mult acolo pentru el. Daar, chiar si asa ai putea fi la fel de bine respinsa de acesta. Indiferent de cat de visatoare, disponibila si gospodina ai fi. Si asta pentru ca desi esti asta, poti fi totusi incompatibila cu un barbat.

Ceva îmi spune că pe viitor îmi voi pune capăt orientării sexuale daca e pe chestii de astea.

Pai… pana la urma este ceva normal si natural. Ca si oameni avem anumite standarde ce difera in functie de ce isi doreste fiecare. Iar daca acestea nu sunt indeplinite sau cel putin nu se vizeaza indeplinirea lor atat de catre noi insine cat si de cel/ cea cu care vrem noi sa fim, atunci o relatie nu poate fi consolidata in adevaratul sens al cuvantului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt prima varinta. Nu imi pasa ce cred ceilalti laughing

Nu ți-e teamă că îl vei pierde pe cel de langa tine daca ești atât de absorbita in job? Nu vei mai avea cu cine sa faci sex și va fi foarte trist.

Da, corect, se poate intampla asta.
Insa vreau să fiu la conducere.
Nu vreau sa vina vreun barbat sa zica,, eu sunt seful in casă" sau,, Ea traieste pe banii mei". Vreau sa inspir teama, superioritate, independenta.
Fie ca planul profesional sa-l intreaca pe cel amoros.

| SociopatuI a răspuns:

Ambele. Difera gusturile de la persoana la persoana. A doua optiune pare sa aiba sanse mai mari.

| anonim_4396 explică (pentru SociopatuI):

Cu atât mai mult voi afla care-s preferințele pe platforma asta.