Solistul are o voce de gorilă care vorbeşte super incet. Dar partea instrumentală e super tare! Cât despre versuri... Is bune când vrei să omori nişte păianjeni x.x Nu consider că persoanele care ascultă genul ăsta de muzică au probleme mentale. Doar pentru că cineva nu se inscrie in tiparele roz ale societăţii nu inseamnă că-i bolnav mental. Dar asta e părerea mea. And I already know yours so... that's all.
Of their music, George Fisher once said in an interview: "We don't sing about politics. We don't sing about religion...All our songs are short stories that, if anyone would so choose they could convert it into a horror movie. Really, that's all it is. We like gruesome, scary movies, and we want the lyrics to be like that. Yeah, it's about killing people, but it's not promoting it at all. Basically these are fictional stories, and that's it. And anyone who gets upset about it is ridiculous."
Mai e nevoie de vreo completare?
Are you serious?
Dar asta nu schimbă absolut nimic. Mi-am dat și eu seama că nu cântă nici despre religie și nici despre politică (din păcate; ar fi fost subiecte infinit mai...normale de abordat intr-un cântec). Faptul că tipii ăia investesc timp, energie și resurse in a compune cântece care descriu desfășurarea unei crime odioase, descrierea torturii unei ființe umane, imi spune despre ei că au probleme GRAVE la mansarda.
Cât despre cei cărora le face plăcere să asculte,, muzica'' lor, well, imi știi deja opinia. They're no different.
Get upset? Cine-a zis ceva de getting upset? După cum ii spuneam și camaradului ๔єคtђAngelComeFromнєℓℓ4U666 (nice nick-name, by the way), puteți asculta Cannibal Corpse până vă iese pe urechi. Toată ziulica. Nu mă supăr, stai liniștit/ă. Mi-e milă, mai degrabă. Și da, imi rezerv dreptul de a considera că aveți probleme.
O zi bună.
Am citit toate comentariile si am observat ca iti place sa repeti "desfasurarea unei crime odioase " si " descrierea torturii unei fiinte umane ". Daca astea sunt singurele lucruri pe care creierul tau stramtorat le percepe, atunci tu esti cea cu probleme la mansarda.Sa stii ca stilul acesta,aceasta "urgie" de ragnete,tipete la care se adauga si instrumentalul cu un tempo rapid,prin care muzicienii se exprima ajuta mult lumea. Marog,cea care are creierul mai mare decat o nuca, si care poate intelege altceva decat macel si crime! Acest gen te poate ajuta sa-ti consumi aceea nevoie animala,"nebuna", pe care o avem toti in noi. Poate ca totusi e bine ca nu asculti acest gen!
Si inca ceva, toti cei care iti aduc un argument stabil, tu il spulberi cu ideea ca cei care canta astfel de melodii sunt bolnavi... ce pot intelege din asta in afara de faptul ca tu ai o ura pentru acest gen?!
Nu sunt fan CC, dar ascult metal si nu numai.Nu ascultam in casa doar metal, insa spectrul este larg, tocmai in ideea largirii orizontului, de pilda ascultam Abba cu placere. Esti haioasa cum te-ai aprins pe tema asta si sincer mi-as fi dorit si eu sa nu existe multe din ce exista pe pamant. Iei totul prea in serios si personal. Poate asta te te mai descreteste http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE
Bafta.
,,Dacă astea sunt singurele lucruri pe care creierul tău strâmtorat le percepe...''.
Deci, practic, ce-mi spui tu mie aici este să fac abstracție de tot măcelu' ăla și să mă bucur de grohăieli, urlete, țipete și instrumental turbat, pe care le-am subapreciat, vezi Doamne, neputând trece peste crimele odioase despre care se cântă.
Ei bine...sunetele in sine mi se par demonice oricum, deci indiferent de subiectul versurilor...tot nu aș putea asculta așa ceva. Și viceversa. Presupunând că melodia ar fi plăcută. Cor ingeresc să fie. TOT nu aș putea ignora versurile. Cântecul, ca noțiune generală, e un tot unitar, nu il poți asculta selectiv. Il iei integral, ca atare, și il evaluezi per ansamblu.
E ca și cum ai pune un c***t; mare și impuțit; pe capul unei femei frumoase. Seriously. Ai putea face abstracție de el? Nu prea cred. Doar că in cazul de față...,, femeia'' nu e nici măcar frumoasă.
I hope you get the point.
Chiar nu există nimic atractiv in cântecele alea pentru mine. Nimic.
In rest...nevermind. Nu imi mai pierd timpul. Ascultă death-metal până-ți iese pe urechi. Ai tot dreptu'.
O zi bună.
''The road of life is rocky and you may stumble too,
So while you point your fingers someone else is judging you''
Iti zic ceva versurile astea? Presupun ca nu...
Ca idee: Bob Marley- Could you be loved
http://www.youtube.com/watch?v=_i-gcWdBUb8
Aşa-i, fraţilor, eu am probleme.
Am inţeles. Accept.
Noapte bună.
De obicei, nu se tine cont de versuri, la astfel de cantece, ci de forta muzicii. Putini au nevoie de versuri, pentru ca nu-i impulsioneaza muzica. Am o parere numai daca inteleg persoana respectiva si ce isi ia de acolo. Si parintii iti pun la dispozitie un bagaj de gene si iei ce iti trebuie, fara jena. Fii sigura ca ceea ce te sperie nu asculta muzica asta.
Personal, consider că TU ai probleme şi ai nevoie neapărat de 35 de şedinţe la psihiatru. Nu ştiu cum a ajuns întrebarea ta la "recomandate", că nu merita chiar deloc. Şi nu era nevoie să scrii "muzică" în loc de muzică, că trupa asta e de milioane de ori mai bună decât căcatul de alex velea, anonimă idioată.
Toți metaliștii și-au apărat mama...
Ascult metal,ascult rock,ascult unșpemii de alte genuri,dar într-adevăr nu mi-a plăcut niciodată metal-ul dus la extrem.Da, sunt persoane care devin afectate de acest gen și ajung la cazuri extreme, niște minți nebune, dar te rog, nu generaliza.Mulți de pe TPU(de exemplu) care ascultă death metal sunt tipi de treabă și care nu suferă de nici o problemă psihică.
Apropo, bravo, ai reușit să străngi toată turma de la categoria "muzică"
Mindfulness întreabă: