Eu unul nici nu votez, nu-mi da nici geoana si nici basescu sa mananc, daca muncesc am daca nu nu vine ei sa-mi plateasca ratele. in orice caz care ia presedentia se afla intr-un mare rahat si nu stiu daca o scoate la capat
Consider ca nici nun nu merita si oricum suntem vinduti, te astepti daca ea, G sa ti dea ceva gratis sau sa schimbe ceva in 2 zile >>? nu sigur nu vom suferi si mai mult la anul 2010 si inca datoria nu ne lasa si e mareeeeeeeeeeeeeeeee asa ca viseaza in continuare...
Si Geoana cu ai lui au condus tara 3 mandate. Ti-au facut palat? Am vazut si noi ce au facut fiecare!
Dar Basescu e cumva vinovat de criza? sau e cumva Basescu guvernatorul BNR? Sau poate ai uitat ca din cauza lui Tariceanu nu a putut face nimic, sau poate ai uitat ca Romania nu e republica prezidentiala si presedintele nu poate face mare branza. Ia si voteaza in continuare cu Geoana sa te conduca Iliescu o viata intreaga, ca noi asa meritam!
Mai, nu stiu de ce-l criticati atat pe Basecu, eu am avut multe avantaje de pe urma mandatului lui si ma bucur ca l-am votat acum 5 ani. si apropo criza este mondiala, nu numai in Romania.
Bravo prieteni! pana aici sondajul de fata demonstreaza clar ca Basescu va invinge! Te chinui degeaba amice, nu tine
Geoana? Sau Iliescu, Nastase, Vanghelie si toti mogulii?
Base a facut imprumut FMI? Revino-ti...cine si-a batut joc de Romania cand era pe super crestere economica? Nu cumva PNL?
Base in 5 ani si-a pus in cap toti mafiotii... de ce? Ca i incurca?
Psd a fost la guvernare 10 ani si tot degeaba...
VOTATI BASESCU!
At de ce basescu pe afisele electorale nu a mai scris promisiuni? numa basescu pentru romania? acum 5 ani a scris promisiunu pe care nu lea indeplinit si s-a gandit ca daca scrie si acum promisiuni nimeni nu la vota acum numa "Basescu pentru romania si chestia aia cu din 441 in 300...wsm ii un pervers