anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sora mea acum 5 ani a cunoscut un tip care a placut-o. Ea l-a respins si de atunci nu au mai vorbit. El s-a tinut dupa ea un an si apoi a renuntat. Acum cei doi sunt la liceu, si nu si-au vorbit unul altuia desi s-au vazut. Ea ar vrea sa-i vorbeasca, sa-i multumeasca pentru ca a placut-o, in fine sa-i spuna mai multe. Intr-o prima instanta o sa vi se para exagerat, insa cand am ascultat-o nu mai pare asa. Nu stiu ce sa o sfatuiesc. A incercat sa-i dea mai multe semne ca vrea sa reia legatura cu el. E foarte incurcata situatia. Am nevoie de mai multe pareri. Sa ii vorbeasca sau nu? Oricum e foarte decisa sa o faca. Am uitat sa mentionez ca in primii doi ani de liceu el i-a dat ca sa spun asa ocazii de a-i vorbi, dar ea credea ca nu e momentul potrivit.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca si el a dat semne ca ar vorbi atunci sa faca ea primul pas, sa i vorbeasca

| RloveR a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii vorbeasca, sa discute serios despre ce s-a intamplat intre ei si despre ce o sa se intample in continuare, sa lamureasca problema. happy

| SarahMaria a răspuns:

Ar trebui sa vb cu el si sa vada cum reactioneaza el, si in functie de acest lucru, sa se decida daca se mai poate repara ceva sau nu.