| Catalin81 a întrebat:

Sotia mea implineste saptamana viitoare 28 de ani si as dori sa-i fac un cadou si nu stiu ce. Precizez ca bugetul alocat este de criza. Cine are idei ce cadou sa-i fac rog sa scrie. DAU FUNDA pentru raspunsul cel mai bun.

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Este foarte frumos ce a spus @gigiro dar acum sincer, toate femeile vrem sa fim rasfatate, cel putin de ziua noastra si aici ma refer la chestii materiale. Orice femeie este innebunita dupa haine si bijuterii, daca nu-ti permiti sa-i iei niste cercei sau un inel fa-i cadou un parfum bun sau o sedinta la spa, ar fi o idee buna si nu pea scumpa. Totusi trebuia sa mentionezi ce inseamna pentru tine "buget de criza".

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cataline, daca sotia ta te iubeste cu adevarat, te va intelege ca bugetul este de criza, cu siguranta! Desi, pentru astfel de situatii trebuie sa economisesti cate putin, din timp.Eu sunt o fire romantica si nu pun pret pe valoare ci pe simbol. De exemplu, m-ar bucura m-ai mult niste lucruri facute de iubitul meu, decat cumparate, pentru ca acolo stiu ca si-a pus si o parte din suflet. Ce-ai zice sa-i faci un super buchet din flori de camp? Nu costa nimic! Dar de o felicitare creata de tine? Si daca tot e criza, un mic simbol e de ajuns, poate un flecustet pe care stii tu ca si-l doreste, mai mult simbolic.

| Amphitrite a răspuns:

Orice cadou este permis! Daca sotia ta cu adevarat te iubeste atunci va accepta si un cadou de 1 leu si ii va placea pentru ca ii l-ai daruit cu inima! Ce culoare ii place cel mai mult?
Cu culoarea respectiva ii faci o felicitare facuta de mana, poate un origami(poti cauta pe internet cum se face...eu am facut un catelus si o lebada origami din indicatiile respective)Sau poate nu si-ar dori ceva din hartie, atunci cumpara-i poate o ciocolata, niste flori, un parfum putin mai scumpicel, o rochie sau chiar poti sa-i daruiesti un bibelou sau o cutiuta pentru bijuterii.
Toate aceste cadouri valoreaza enorm daca le dai cu dragoste!