| sonia1258 a întrebat:

Sotul meu e dependent de jocurile video. Mereu se joaca, chiar daca mergem undeva vrea mai repede acasa sa se joace. Adevarul ca ma irita atat de mult deja si sunetul care se aude de la joaca. Daca vorbesc cu el o perioada nu se joaca si dupa iar se repeta.A trecut cineva prin asa situatii?

Răspuns Câştigător
| Standt a răspuns:

Da-i de lucru in casa, sa nu mai fie asa plictisit.
Poate sa faca totul in locul tau.
Dependenta asta deja e o boala.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

E o problema daca prin asta inseamna ca faci toate treburile casei sau nu e atent cu tine, toate trebuie sa aiba o limita, e imatur sau pune pret mai mare pe jocuri decat pe tine, poate a devenit prea confortabil si are impresia ca nu te poate pierde indiferent ce face doar pentru ca suntei casatoriti, trebuie sa devi mai ferma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cumpăra i căști.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Banuiesc ca se juca si inainte sa va casatoriti, deci nu ai decat sa ii accepti hobby-ul.
Daca te enerveaza sunetul, ori il doare pe el undeva de galagia pe care o face, ori te-ai saturat de situatie, ori iti lipseste o preocupare sau chiar o activitate de recreere.

| Simpatic a răspuns:

Sotul tau nu merita o femeie in primul rand...
Cei care nu stiu cand sa fie barbati si cand copii, sau nu au depasit inca copilaria merita sa stea singuri mai bine
Una este un hobby care ii afecteaza viata se pare si alta era daca era gamer profesionist chiar matur, atunci era altceva cand isi castiga existenta asa era de inteles.
In rest este o forma de retardism pur asa cum sunt si jocurile de noroc pentru unii si mai nou vad unii cu sindromul "sala" adica niste neica nimeni in colanti care se umfla pe aici ca ei fac sala, dar nu-s sportivi ci limitati, sala sau ce fitness fac ei fatalii...
Una este sa fii pasionat de jocuri video si alta este sa fii obsedat, pasionatii de orice stiu cand sa se opreasca! Obsedatii nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă se joaca roblox rip.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe o parte foarte bine ca nu este dependent de aparte și cazinouri pariuri sportive și droguri altfel era grav serios treaba.

| SpoiledBrat a răspuns:

E ceva normal, dacă vrei totuși poți încerca să mergi in cluburi de noapte, sunt destuli barbati care abia așteaptă sa te satisfaca