Ti le voi spune pe cele care imi plac mie mai mult
Cezara
Sofia
Anastasia
Maria
Viviana
Catrinel
Teodora
Miriam
Margareta
Teodora
Cezara
Ștefania
Sofia
Elena
Naomi
Acestea mi se par cele mai frumoase.
Adela
Karina
Adina
Anna
Andreea
Mara
Maria
Laura
Alexandra
Adriana
Gabriela
Gratiela
Irina
Laura
Luciana
Oana
Magdalena
Amalia
Mihaela
Madalina
Georgeta
Cristina
Cristiana
Geanina
Eugenia
Nicoleta
Natalia
Gina
Manuela
Raluca
Ana,Andreea,Alina,Angela,Bianca,Raluca,Monica,Simona,Catalina,Elena,Irina,Sabina,Laura,Cristina,Veronica,Georgiana,Selena,Gabriela,Mihaela,Viviana,Francesca,Diana,Beatrice,Denisa,Teodora,Crina,Melisa,Miriam,Florentina,Sarah,Nicoleta,Dana,Daniela,Zina,Catrinel,Silvia,Cezara,Xenia,Maia,Lavinia,Minodora,Paula,Madalina,Lorena,Adriana,Alice,Anita,Celia,Dorina,Grat(z)iela,Julieta,Lacramioara,Martina,Luiza,Mirela,Anda,Olivia,Sofia,Tina,Tatiana,Violeta,Virginia,Yasmina.
O seara faina!
Gabriela
Sandra
Raluca
Mihaela
Dana
Daniela
Alexandra
Florina
Maria
Victoria
Izabela
Bianca
Iasmina
Florentina
Patty
Luminita
Martina
Claudia
Monica
Paula
Sonia
Selina
Andreea
Raula
Sorela
Floare
Etc, sunt multeeeee.
Patricia, Sara, Ana-maria, Anca, Beatrice, Diana, Florentina, Lorena, Andreea, Alina, Denisa, Melissa, Bianca, Stefania, Roxana, Anabela, Alexandra, Alexia, Delia, Teodora, Cecilia, Catalina, Daria, Elena
Antonia, Maria, Ana, Denisa, Diana, Francesca, Iulia, Patricia, Lavinia, Andreea, Ioana, Mariana, Maia, Alessia, Alina, Eugenia, Sorina, Simona, Mirela, Sonia, Cristina, Sofia, Giulia, Miruna, Bianca, Elena, Olivia, Anca, Nicoleta, Stefana, Alexandra, Catalina, Claudia, Andrada, Xonia, Xenia, Raisa, Natalia, Oana, Paula, Gabriela, Mihaela, Adelina...
sper ca te-am ajutat
Anais,Bianca,Andra,Anda,Irena,Eleni,Elena,Alexandra,Minodora,Lorena,Florentina,Laura,Maria,Stefania,Gabriela,Iuliana,Simona,Iulia.
peddy întreabă:
AnDreEa2020 întreabă: