| chiftelutacrocanta a întrebat:

Spalatul vaselor si maturatul prin casa sunt obiceiuri potrivite mai mult pentru femei decat pentru barbati? Daca da, de ce?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sunt ok pentru orice persoana

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Bwhahahahaha, sa nu care cumva sa zica vreunul ''da'', ca e mancat de viu!

| Mayhem666 a răspuns:

Nu. Fiecare ar trebui sa curete dupa ce face mizerie. Spre exemplu eu imi spal singur vasele cand sunt la facultate, ca nu are altcineva sa mi le spele, doar nu imi pun colegii de camera sa o faca, dar acasa treaba sta altfel, acolo le spala mama, ca mie imi e mult prea lene. Maturatul prin casa nu il face mai nimeni, avem aspirator pentru asta, dar tot mama se ocupa de asta, pe tata nu l-am vazut niciodata facand asta, dar l-am vazut ca mai spala vasele din cand in cand. Eu sunt mai lenes, deci nu prea fac nimic, poate doar mai imi curat camera, dar nu e murdara mai niciodata, din moment ce sunt destul de ordonat si pastrez curatenia. Mai face sora mea mai mica mizerie la mine in camera cand mai sta acolo si trebuie sa strang dupa ea, ca ea nu strange niciodata, uneori daca bea un pahar de lapte si il lasa la mine pe birou, sta acolo zile bune, daca nu il iau eu sa il duc la bucatarie in chiuveta.
Dar am deviat cam mult de la subiect. Raspunsul la intrebarea ta este ca atat femeile, cat si barbatii ar trebui sa imparta in mod egal sarcinile in casa.

| OoBunnyoO a răspuns:

Asa cum a zis si cineva mai sus, pentru ca pe vremuri asa statea treaba. Barbatul muncea si femeia era acasa, asa ca era normal sa aiba grija de gospodarie.

In prezent, ambii parteneri lucreaza, deci treburile casnice ar trebui sa fie impartite in mod egal. Problema este bineinteles, ca barbatii au un fel de blind spot pentru mizerie si tot femeile ajung sa curete si sa spele vasele.

| Sociopat a răspuns:

Da.
Pe vremuri, barbatul era pe camp, la carciuma sau cu treaba prin sat iar femeia era mereu acasa. Prin urmare, era datoria ei de a pastra curatenia acasa.