Eu pot sa iti zic ca in lume sunt vreo cateva milioane care nu ca au cariera pe duca doar ca sunt morti deja ca nu s au vaccinat. Mna ca realitatea bate filmul tau.
Se pare ca nu ai auzit ce a spus omul asta: https://youtu.be/JZiOO9Al08A?t=7079
Lasa-l pe ala, e pe duca din alte puncte de vedere, s-a obosit, si-a fortat organismul cu efortul si acum suporta consecintele, sau are vreo boala aparuta in timp.
Ca asa propaganda anti vaccin pof face si eu, pot veni pe Youtube sa zic ce rau imi e de la vaccin si asa mai departe, si tu crezi?
Dar in momentul in care tu ca nevaccinat faci rau altora, nu mai ai voie sa alegi. Peste 90 % din cei de la ATI sunt nevaccinati, si informatia asta am primit-o si din Germania, asa ca e clar.
Si atat timp cat nevaccinatii iau f usor si da f usor boala chiar si la vaccinati, pai de ce sa o luam de la voi? Chiar daca avem simptome mai usoare, nu vrem sa o luam.
Cam asa se pune problema, ca daca nevaccinatii nu erau pericol, nu se mai punea problema de nimic, v-ar fi lasat in pace sa faceti ce vreti.
Ai voie sa alegi, sa faci ce vrei atat timp cat nu pui in pericol pe altii.
Tu parca esti rupt din Distopia lui George Orwell? Cu astfel de oameni nu am ce discuta pentru ca trec peste etica si filosofie. Sunt un om tanar la 24 de ani care consuma vitamina si face miscare, nu-mi trebuie vaccinul lor. Multumesc.
Si daca mi-ai da mie boala? Ce sa-ti fac? Nu tu personal, zic asa unu ca tine. Ce pedeapsa ai merita daca mi-ai da boala? Ca mi-ai facut mie rau in cazul ala.
Si daca faci miscare si iei vitamine ce? Cati tineri sanatosi chiar si care faceau sport nu si-au luat-o, zi doamne fereste mai bine si protejeaza-te cat poti.
Si tot asa se credeau smecheri ca tine.
Daca Iti dau tie boala, nu ar trebui sa te salveze vaccinul tau?
Si omul acesta si-a luat-o de la vaccin, cum si-au luat-o si alti tineri, tot la inima. Doresti sa te uiti peste rapoartele din Israel cu privire la miocardita? Sa se vaccineze frate batranii, ca aia Infunda spitalele
Pai ma salveaza vaccinul meu, am simptome mai usoare, dar le am, si nu vreau sa le am, cam asta e ideea.
Bine, unii vaccinati nici nu iau boala, pentru ca sist imunitar e asa bun in urma vaccinului, ca eradicheaza f rapid boala si nu mai exista, si nu o simte, ca nu apuca virusul sa-si faca treaba.
Dar unii o iau si au simptome mai usoare.
Si batranii sa se vaccineze nu zic nu. Aia care aveau miocardita aveau de mult probabil. Ca asa pot da vina pe vaccin pentru orice.
De ex eu am glicemii cam mari in ultima luna fata de inainte, pot zice ca de la vaccin e, ca am facut rapelul pe 6 aprilie, dar nu e, ca oricum mai de mult aveam probleme insa mai mici cu glicemiile.
Noroc ca m-am masurat si inainte si deja erau probleme, ca altfel juram ca e de la vaccin.
Si veneam si povesteam cum am facut diabet de la vaccin! Si lumea ma credea.
Tu doar sa ai grija, sa nu te crezi zmeu ca poti sa tii-o iei oricand si grav, poarta masca si asa mai departe.
Sa nu te crezi zmeu in sens ca nu din cauza asta sa nu te protejezi deloc, sa te bazezi ca nu patesti nimic.
Pai nu era unu la spital, nu prea batran si fara alte boli, inainte urla ca e vrajeala cu virusul asta, si acu regreta ca a zis asa.
Sau aia tot grav in spital care regreta ca nu s-au vaccinat, ca am vazut eu interviu.
Dar daca te protejezi bine, atunci esti ferit.
Stai putin. Tu ai diabet? Woi, Imi pare rau. Si, ti regim acum?
Am prediabet aproape diabet dar nu tin regim, doar o viata am, nu vreau si asta sa o tin nemancata, daca vor sa-mi dea un tratament sa pot manca orice bine, daca nu, sa se duca dracu.
Am descoperit ca am asa cum i-am zis userului Rosalia si n-a inteles, poti avea glicemia buna dimineata (Ea avea 95-96 ca si mine adica sub 100), si sa ai pre sau diabet, cand te duce la testul de glucoza, poti pica testul, si in functie de rezultate, daca pici, o varianta e prediabet sau diabet.
Zicea ca ii e sete suspect si ca bea prea mult lichid, si am zis sa se duca sa se verifice, nu i-a picat bine, ca i-a zis medica de fam ca e bine, i-a zis gresit, poate sa nu fie bine.
Bine, nu cred ca avea dat fiind ca taica-su nu avea, insa am zis ca sa fim mai siguri sa se verifice, n-a vrut. Daca verifica si cauta, afla ca i-am zis de bine.
Nu a verificat dar ma acuza ca n-am zis bine.
Pai ai avut vreunu din parinti cu asa ceva?
Da, mama are, si in loc sa-mi lase si mie 5-6-7 milioane de euro mostenire, uite si tu ce-mi lasa.
Da,asa e si in cazul meu. Si eu probleme gastrointestinale tot de la maicamea, si de la taicamiu, am si inceputu de chelie. E mostenirea genetica ce nu a tinut cu noi.
Dar cati ani ai de curiozitate?
Când ți-am vorbit eu ție despre diabet?
Uită-te la întrebările postate de mine pe acest site și spune tu unde ți-am vorbit eu ție despre diabet.
De când sunt pe site-ul acesta nu am adus o vorbă despre diabet, mai ales să zic că aș avea eu simptomele alea.
De unde până unde afirmi că am făcut eu acele afirmații?
Cu ce scop?
Esti marfil (nu exista alt user pe nici un forum care pune cam aceleasi intrebari ca marfil), si nu doar eu stiu ca esti marfil. Chiar si alt user a dat link cu, cam aceiasi intrebare care o pusesei cu userul tracut cu care discutasem si eu in privat, acum aparea anonim, ca nu mai ai useru ala.
Ai vorbit cand ai zis ca ti-e sete suspect, si eu ti-am zis ca s-ar putea sa fie un diabet, si e bine sa te verifici. Ti-am zis ca daca sunt glicemii de 95-100 pe nemancate cum aveai tu si medicu de fam zice ca e bine, medicii diabetologi unii asa mai luminati recomanda testul de glicemie provocata la laborator. Si ti-am zis sa te duci la un medic.
Si ti-am mai zis ca daca tatal tau nu are diabet, n-ai nici tu, insa nu strica o verificare, atata tot ti-am zis.
La inceput imi vi pe privat si-mi zici ca dau raspunsuri bune la sanatate (tu m-ai apelat prima, nu eu), apoi vi sa imi zici ca ma dau mare fara sa verifici daca ce ti-am zis sa faci e asa sau nu.
Desi eu m-am comportat frumos cu tine pe privat mereu (ca mesajele exista), tu nu stiai decat sa ma critici, ca ma dau mare, ca nu fac nimic, ca repet alea cu relatiile desi ti-am explicat ca se repeta ca-s pe intrebari diferite si nu vad toti ce am scris intr-un singur loc unde e subiectul.
Asa ca, cu un om ca tine nu vreau sa mai am de a face.
Eu am 43 de ani si 9 luni, tu?
Prezintă o dovadă cum că așa fi eu acea/acel Marfil. O dovadă palpabilă și convingătoare, nu doar asemănarea stilului de scris.
Celalalt user a dat aici linkul de la "celalalt" user unde ai pus mai acum ceva timp aceiasi intrebare ca acum parca o saptamana de la useru asta, uitasei ca ai mai intrebat odata de la celalalt user cam acelasi lucru.
Cand am zis eu ca ai fi marfil, a venit el si a dat link-ul, nu mai stiu la ce intrebare a pus el linkul, si evident acel fost user a disparut adica de la raspunsul ala vechi al tau, apare anonim.
Si a mai zis un user (sau tot ala), ca esti marfil, si te invitase la o cafea.
Nu e doar stilul, sunt cam in mare aceleasi intrebari, nu toate ce-i drept, dar sunt destule.
Dupa nu e problema, dar zic ca idee doar.
Incearca in general ca, cu oamenii care se poarta frumos cu tine, sa oferi acelasi lucru daca tot tu doreai la inceput sa discuti cu ei pe privat.
Ca dupa aia zici "aaa e rea lumea, vai ce jigodii, parsivi", pai aia nu-s buni, aia buni iar nu-s buni, pai nu merge.
Daca nu esti tu, pacatu meu sa fie, dar eu sunt convins ca tu esti, asta e, si ti-am zis si de ce.
Si nu doar cam aceiasi tema si intrebari pe forum, ci si aceiasi abordare pe privat.
In caz ca nu esti tu, imi cer scuze, dar eu consider ca 99, 9 % tu esti, asta e.
Înțeleg confuzia.
Citește ultima întrebare postată de mine în categoria "Conversații".
Acolo am lămurit tot.
24
Multi inainte.
Adevarul e ca vor muri cateva mii de oameni de la vaccinare, dar vor fi salvate prin vaccinare vietile a milioane de oameni.
La fel stau sansele de a ajunge primitor de ajutor social pe viata referitoare la Covid vs. vaccinare. Sansa de a ramane practic handicapat de pe urma Covid este de mii de ori mai mare decat sansa de a ramane practic handicapat de pe urma vaccinarii.
Oamenii joaca la loterie, unde e 99% garantat ca pierzi banii, dar nu se vaccineaza, care are 97% sanse sa scape mai bine decat cei nevaccinati.
Pai da, lasa ca nu moare mai nimeni de la vaccinare asa cum se zice. Normal ca sansa de nenorocire e de multe ori mai mare daca nu te vaccinezi.
La loterie se castiga, in Germania de doua ori pe sapt se castiga potul cel mare, sansa e mi se pare de 1 la 16 milioane.
In fiecare zi risti sa mori. De ce nu te sinucizi? Vaccinarea are treaba cu MINIMIZAREA acestui risc de agravare si deces a unei boli, nu de a te face sa iti asumi un risc inutil.
Nu am chef sa ascult 45min. Da-ne tu minutele la care omul asta prezinta dovezi concrete care arata ca are ceea ce zice sau care arata ca vaccinul i-a provocat asta.
Oare de ce ar minti omu? Uite, Iti dau ceva mai cert, ceva credibil 100% E marturia lui
https://www.youtube.com/watch?v=vewaUGWxxGE
Nu zice nimeni ca e 100% sigur acest vaccin. Niciun vaccin de pe lumea asta nu e sigur. Complicatii pot aparea dar riscul este extrem de mic. Daca tu preferi sa nu te vaccinezi pentru ca nu vrei sa risti sa fii printre aia 0, 5-1% care au reactii adverse, te inteleg perfect. Nici eu nu m-am vaccinat, inca ma gandesc daca si cand. Nu sunt nici pro nici contra. Incerc sa gasesc raul cel mai mic. Am fost in spital si am vazut cum sufera lumea de covid (pana nu mergi in spital sa vezi situatia nu o sa intelegi gravitatea acestui virus pentru ca in societate si la tv se vorbeste doar teoretic, in spital vezi realitatea) dar prefer sa mor din cauza complicatiilor de la vaccin (desi e mai probabil sa ma loveasca de 2 ori un fulger decat sa ma numar printre aia 0, 5%) decat sa mor de covid.
Cazurile alea de care spui tu exista, nu zice nimeni ca nu exista, dar in acelasi timp sunt sute de milioane de oameni care nu au nimic dupa ce si-au facut vaccinul
Pai stai asa omule
Daca te duci In spitale.majoritatea internatilor sunt persona batrane, cu diverse complicatii, Majoritatea tinerilor trec peste boala.
E treaba. Totusi, eu sper sa Intelegi ca un vaccin intr-un an de zile este fake news, iar efectele pe termen lung se pot observa in 3-4 ani de zile de-acum Incolo.
Si daca nu vrei tot va trebui sa il faci. In curand nu o sa te mai primeasca la scoala/serviciu, nici la magazin, nici sa iesi din tara, cred ca nici sa treci strada. Eu nu sunt vaccinata si nu mai pot sa intru decat sa-mi cumpar de mancare si medicamente. Deci tot va trebui sa-l facem
Da,corect.
Https://youtu.be/R9H6uMeXEq4
Încă o dovadă că OMUL este cel mai periculos "virus".