| glamour_5213 a întrebat:

Sper ca vezi avea rabdare sa citit tot.
Vinerea asta plec in excursie cu clasa, 3 zile. Eu si prietena mea cea mai buna ne-am promis ca anul asta vom sta impreuna, sa "notam " aceasta prietena cu X (anul trecut am organizat tot o excursie de trei zile, eram hotarate sa stam impreuna, dar ea a hotarat sa stea cu alta colega, lasandu-ma intr-un fel balta in ultima saptamana. ), acum, in excursia actuala mai vine o colega, cu care X ask acelasi gen de muzica si se inteleg foarte foarte bine. X mi-a zis ac tot eu am ramas BFF, dar cred ca in adancul ei nici ea cu crede ce zice ( nu vreau sa credeti cas vreo snoaba sau vreo regina a dramei.) Prima data colega lui X de "muzica" a zis ca nu vine, apoi saptamana trecuta, sau acum doua saptamana a is ca vine... intr-o ora de romana s-a dus si a sunat-o. Erau fffff bucuroase. Azi o colega m-a intrebare :"nu cine stai?" eu : " cu X" ea :" pai am vazut un comentariu la ea pe profilpe hi5 siia zis "colega lui X de muzica " : vaiii... colega mea de excursie "
Ce ar trebui sa fac? Mie teama intr-un fel ca ma va lasa balta in mij excursiei si se va duce cu colega ei de muzica in camera. straight face
Am patit asa si anul trecut fiindca ma certasem putin cu una dintre colegele de camera, chiar "colega de muzica a lui X ", dar am avut noroc ca mai stateam cu cineva in camera pe langa ea.
(vreau rasp utile, fara mistouri, dau fundita)

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Ai incredere in ea.Acum daca ai ft tradata o data, nu inseamna ca vei fi iar.happy

2 răspunsuri:
| glamour_5213 explică:

Prietena o natasem cu X. dar a iesit un emoticon

| Emena a răspuns:

Mai bine o intrebi cu cine va sta.si daca va alege sa stea cu cealalta iti cauti alta colega.si nu mai pune X ca nu am inteles nimic.mai bine le zici lucrurilor pe nume.in fine.mai bine vorbesti cu colega care trebuie sa stai