| Luiza_3305 a întrebat:

Sper sa imi raspunda Brigaela la intrebarea asta pentru ca am observat ca e din domeniu. De o perioada incoace, ma streseaza o intrebare: daca pot ramane insarcinata atunci cand eu si prietenul meu mimam actul sexual, imbracati in blugi. Stiu ca probabilitatea e mica, dar mi-e cam frica totusi avand in vedere ca eu imi incolacesc picioarele in jurul lui, iar zonele noastre intime vin in contact si de obicei apasam destul de puternic pentru a ne exicta, pentru 10-15 min. Ati auzit vreodata de un astfel de caz de sarcina? Va rog sa imi raspundeti si va multumesc anticipat pentru rabdare si ajutor.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata prin haine. Nu am auzit niciodata si este absolut imposibil. Dar nu era corect sa pui intrebarea asta INAINTE de a o face?

5 răspunsuri:
| valyalexia a răspuns:

Stai linistita ca in 15 min nu poti sa te exciti la extrem si sansele de a ramane insarcinata este de 0, 01 %. nu te speria.:*:*:*poti sa mai faci :X:*

| CrazyBambollina a răspuns:

Amuzanta intrebare, scumpo ca sa ramai insarcinata trebuie sa ai contact sexual neprotejat, asta presupune penetrare intensa iar el sa ejaculeze mai apoi IN TINE, si asta daca vrei sa ai copii trebuie s-o faci de mai multe ori ca sa fii sigura, asa ca eu te sfatuiesc sa stai linistita, poti sa mimezi sexul asa cum ai facut-o pana acum de cate ori vrei si in orice pozitie vrei, sa apesti cat de tare poti ca nu ai sa patesti nimic altceva decat sa te exciti iar prietenului tau i se poate intampla sa i se afle p. e. n. i. s. u. l in erectie. pup doolce:*

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu trebuie să fie profesor doctor docent ca să-ţi dai seama că nu poţi rămâne însărcinată aşa.

| NickiMinaj a răspuns:

^ Ba sigur ca da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face da ma...ca spermatozoizii aia sar prin blugi, se infiltreaza.
straight face aberezi serios.