anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spune ceva despre noi persoana pe care o admirăm cel mai mult?

La mine în oraș există o femeie în jur de 40+ de ani care are hectare cu plantații de pepeni, dovleci, arpagic și porumb. A strâns miliarde de-a lungul anilor.
E cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o. ❤
Are permis de conducere, permis de port armă, o familie, bani, sănătate, toate calitățile care o fac o femeie cu adevărat realizată.
Cea mai tare însă e personalitatea ei: are multă tărie de caracter, e agilă, cu spirit practic, inteligentă (a terminat facultatea de agronomie), sarcastică, nu vorbește urât, nu înjură, e foarte curajoasă, exigentă dar în același timp înțelegătoare.
Ca defecte pot spune că este zgârcită, arogantă (aroganță fină) și se comportă isteric atunci când se enervează.
Ce mai îmi place la ea e faptul că nu este indulgentă cu copiii ei, nu-i răsfață, e exigentă.
Nu e nici genul care să petreacă timp în fața oglinzii, ci la aparență arată precum o femeie a străzii dar e o doamnă pe interior.batting eyelashes

Voi aveți în orașul vostru o persoană pe care să o admirați foarte mult?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, spune ca asa vrei sa fii si tu.

Am cunoscut un profesor in timpul facultatii pe care l-am admirat foarte mult.

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am admirat diferite laturi a mai multor oameni, si le-am furat pentru comportamentul meu.
Insa nu am admirat pe nimeni in totalitate, nu mi-am dorit niciodata sa fiu "exact ca" altcineva.

| Emma30555 a răspuns:

Ceea ce ai descris tu e de admirat mai puțin faza cu aspectul fizic. O doamna cum spui tu trebuie și sa se îngrijească, sa se îmbrace frumos, sa fie încă frumoasa la vârsta ei nu sa arate cum spui tu ca o femeie a străzii. Admir și eu alte femei, dar în general toate sunt frumoase, feminine pe lângă cariera sau familie dacă au.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Femeia despre care zic muncește cot la cot cu zilierii pe plantație. Doarme 2-3 ore pe noapte; stă și noaptea pe câmp să păzească roadele așadar nu are timp să se îngrijească corespunzător.
Nu zic că e nespălată și cu hainele jegoase, doar că nu umblă cu unghiile vopsite sau machiată.
Dar oricum, la mintea și personalitatea pe care le are, le întrece pe multe care sunt doamne doar la suprafață.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te cred, dar poate nu ar trebui sa muncească cot la cot cu zilierii mai ales ca a ajuns deja la un anumit nivel, dar cred ca ii place munca și nu are deloc fițe. Eu înțeleg ca o admiri, pare o femeie foarte puternica, care ține piept oricărei greutăți, nu i este teama de munca și este capabila. Eu personal nu rezonez cu genul asta de femeie chiar dacă e o fire puternica. Eu admir mai degrabă o femeie care are cariera, care știe sa se și distreze, admir mai degrabă oamenii boemi care muncesc când e de munca dar știu sa socializeze, care povestesc frumos, dar sa aibă și un caracter frumos.

| CostinAlamariu a răspuns:

Persoanele pe care le admir eu au murit de foarte mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" toate calitățiile care o fac o femeie cu adevărat realizată. "
Ce anume? Permisul de conducere? Sanatatea? Deci o femeie cu cancer nu mai e o femeie adevarata? In afara de situatia ei financiara peste medie la care ai facut aluzie, nu vad nicio alta calitate iesita din comun( situatia aia materiala fiind impropriu numita calitate).
Ar fi amuzant daca nu ar fi trist.
" la aparență arată precum o femeie a străzii"
Ti-a mai spus cineva ca te pricepi sa faci complimente?
Ma intrebi daca am in orasul meu o femeie casatorita, cu permis de conducere, care planteaza dovleci? Nu, nu am, din pacate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E și la mine în comunitate o doamnă descurcăreață, tot așa, 40+, realizată financiar pe partea asta cu agricultura, care vorbește tare și apăsat, face gălăgie dacă o deranjează ceva, dar în același timp e de gașcă. Mie întotdeauna mi s-a părut mișto, o persoană pe care cauți să o auzi vorbind, orice ar zice, dar am observat că mai degrabă trezește invidii. E ea o fire puțin mai nonconformistă, nu îi e frică să iasă din tipare. Recunosc, dacă îi sare țandăra vorbește și porcos, dar tot doamnă rămâne în ochii mei, te insultă cu atâta convingere și atâtea motivații, încât parcă o îndreptățești. Trece pe partea aia a dogmei cu „închină-te, babă, că ai de ce". Apreciez cel mai mult la ea lipsa de prejudecăți și toleranța, o chestie care contrastează câteodată cu „gura ei mare" (din perspectiva unora), te cam ia prin surprindere felul în care tranșează unele conflicte, ce concluzii trage din ele. Nu admite rasismul de niciun fel și nu te arată cu degetul în necunoștință de cauză. Cinste ei! A primit și o poreclă amuzantă. Nu spun care e, căci la cât e de smecheră poate are cont pe TPU și mă prinde rolling on the floor

Legat de întrebarea ta cu cel fel de oameni suntem prin raportare la persoana pe care o admirăm, habar n-am să răspund. Momentan sunt ok, o duc foarte bine, nu mi-a dăunat admirația.

| Anuket a răspuns:

"Spune ceva despre noi persoana pe care o admirăm cel mai mult?" Da.
Apreciezi persoanele pe care le vezi muncind fizic din greu, în aspectul cărora se și observă asta, care are o facultate, deși e nevoie de cel puțin o inteligență medie ca să iei diploma, nu trebuie să fii geniu.
Exact mentalitatea bătrânilor de la țară, nu muncești dacă nu dai cu sapa pe câmp.

Întrebări similare