anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Spune o minciuna si toate adevarurile tale vor fi puse sub semnul intrebarii "

Adevarat sau fals? Si de ce credeti asta?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu neaparat.
De regula, trebuie sa minti de cateva ori pana cand oamenii incep sa isi piarda increderea in tine. Acum depinde evident si de minciuna. Daca este ceva minuscul oamenii vor trece cu vederea. Pana la urma, ce om este ala care nu a mintit niciodata? Apoi, depinde de motivul minciunii. Daca persoana care a aflat minciuna rezoneaza cu motivul minciunii atunci va trece din nou cu vederea.

Am avut o prietena foarte buna care suferea de mitomanie. A fost prinsa cu minciuna de foarte multe ori si a durat cativa ani pana cand lumea din jurul ei a inceput sa puna sub semnul intrebarii tot ce spune. Inclusiv eu. Deci, din proprie experienta, cred ca este nevoie de mai mult decat o minciuna.

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Adevarat ce se zice aici,, absolut adevarat. E ca si atunci cand strigi dupa oameni ca vine lupul si de fapt nu venea nimeni, iar atunci cand vine cu adevarat nu te crede nimeni.

| Caranfil a răspuns:

Adevarat.Deoarece daca spui o minciuna ceilalti se vor intreba daca si ce ai mai spus(unele fiind adevaruri) sunt minciuni sau nu, adica isi pierd increderea

| T0T a răspuns:

Fals. Omul poate nu se va prinde niciodată că ai spus o minciună.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru T0T):

Pai se refera la a stii asta.
Daca minti si el stie.

| T0T a răspuns (pentru PersonajFictiv):

De unde știi tu la ce se referă? L-ai întrebat?

Dar iti poti da seama din ce a zis big grin

Nu prea reiese. Dar dacă o iei așa într-un fel e adevărat. Odată încrederea pierdută foarte greu se recâștigă.

Pai de ce adevarurile tale sa fie puse sub semnul intrebarii? Ca ai fost prins cu minciuna, e singura logica.
Si mersi de raspuns, am si eu aceeasi parere.

Cam orice trebuie pus sub semnul întrebării și să nu crezi orbește.

Mai ales minciunile din partea unei femei laughing

Pfoaiii. La femei e faza că ele uneori chiar se cred...Dar nu știu niciodată ce vor.

| anamariarot a răspuns:

Da, e adevarat. Imi aduci aminte de povestea aia din copilarie cu un cioban care a strigat ca-l ataca lupii, au venit satenii cu furci, topoare si nu era decat o gluma proasta. A doua oara cand a strigat, cand intr-adevar a fost atacat de lupi, n-a mai venit nimeni. Citatul se muleaza perfect pe povestioara asta laughing