Da...Tipic.Un alt rasist, şi nu mai spun de majoritatea celor ce au răspuns la aceea întrebare.Mi se par foarte ipocriţi astfel de oameni.Nu pot nega că ţiganii/rromii au şi eu vina lor, dar nu trebuie să judecăm o carte după copertă.Nu toţi sunt la fel.Cunosc o fată,care e de naţionalitate rromă,dar nici nu-ţ vine să crezi cât de bună este,la suflet,personalitate, mă refer, căci la învăţătură...eh.Dar ideea e că nu toţi ţiganii sunt "răi" sau mirositori, până la urmă sunt şi ei oameni, şi nu avem dreptul să-i judecăm.
Bună.Într-adevăr,discriminare chiar se face, dar sincer eu de când sunt pe site nu am întâlnit nicio astfel de întrebare, dar nu spun că nu spun.
Baftă.
Doar eu am vazut astazi vreo 3
Http://www.TPU.ro/......i-sapunul/ uitati unul dintre exemple si tot acest user a mai pus si multe alte intrebari rasiste nu credeti ca-r trebui exclus de pe site?
Intr-adevar ai dreptate si eu sunt "tigan" si pana acum n-au avut cum s-a ma judece nimeni pentru ca eu sunt un exemplu pentru toti iar daca ceilalti etnici ar avea un pic de interes n-au mai face ce-au facut ca "tigani" nu-s prosti nici alte caracteristici proaste cum s-au mai spus ei sunt asi in muzica constructii si multe altele ei incep mereu cu dreptul si nu fura cu toti asa cum s-a mai spus, pentru a opri discriminarea trebuie mai intai s-a actioneze cei care ii discrimineaza eu am doar 13 ani ce putere am eu pentru a-i face pe discriminatori s-a intelega ceea ce fac eu incerc dar am nevoie de sute de mii de oameni si romani si "tigani" mai ales am nevoie de hack-eri care s-a intre pe siteuri si sa stearga orice mesaj discriminator
Da...Tipic.Un alt rasist, şi nu mai spun de majoritatea celor ce au răspuns la aceea întrebare.Mi se par foarte ipocriţi astfel de oameni.Nu pot nega că ţiganii/rromii au şi eu vina lor, dar nu trebuie să judecăm o carte după copertă.Nu toţi sunt la fel.Cunosc o fată,care e de naţionalitate rromă,dar nici nu-ţ vine să crezi cât de bună este,la suflet,personalitate, mă refer, căci la învăţătură...eh.Dar ideea e că nu toţi ţiganii sunt "răi" sau mirositori, până la urmă sunt şi ei oameni, şi nu avem dreptul să-i judecăm.
LisaJulie întreabă: