Facem franceza cu directorul. Un om foarte serios şi dur cu elevii răi. Am fost la laborator la Franceză ca să ne arate nu ştiu ce pe video-proiector. Un coleg, până a venit domnul, a intrat pe facebook de pe laptop-ul din laborator şi a şi pus manele. Manele ca : " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " sau " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Când a venit proful, voia să ne pună o melodie pe care nu a găsit-o decât pe un site unde trebuia logare cu facebook. Cine crezi că s-a dus? Fix colegul ăla care intrase pe Facebook şi pusese manele. Când să scrie id-ul şi parola ca să se logheze pe facebook, id-ul apăruse jos pentru că a mai fost scris odată.
Noi : Bă, vezi că îţi apare jos!
Profu' : Ahaa... deci înseamnă că a mai intrat. Mă Ilie! Ia să văd eu ce ai mai făcut.
Se duce domnul şi se uită la istoric şi vede " Şuşanu - Mişcă, mişcă din buric " dă domnul director pe melodie. Şi începe să cânte " Mişca, mişcă din buric. Stai să te ajut un pic ". Făcea domnul " Ce e Susan ăsta? Ia să rămâi după ore să îmi cânţi şi mie Susan " mai vede el " Florin Salam - Eşti o bombă ".
Proful : Ce scrie aici? Eşti o bombonică... mă tu bombonici vrei mă?
Peste 3 zile am fost iar la laborator la franceză şi la un moment-dat mirosea foaarte urât. Ne certa domnul director " Nu vă e ruşine nesimţitilor! Pute până pe hol " Toţi am dat vina pe colegul de atunci cu manele că a tras un vânt. Da face domnul director la el : " Asta e de la Salam, mă! "
Cand unu i-o dat unui baiat pantalonii jos ))))))))))))))))) ))))))))))))))
Cand unu i-o dat unui coleg cu pumnu` in ochi, si o avut o vanataie curcubeu )) ( a fost mov, albastra, verde si galbena si posibil si alte culori)))) ))))
Cand baietii jucau capra ( sau cum i-o zice) si unu` o cazut )))))))))))))
Etccc...
)
Interesant dar colegii tăi nu au făcut sex pe catedră?
Gaaay știu.
Mda, aveam si eu niste colegi ))))
In fine, la liceu (poate) o sa am colegi mai normali
Cine știe. Poate am norocul ăsta.Adică doar 3 colegi au intrat cu mine dintre care 3 fete...și suntem cam 5 băieți și 23 de fete...deci în toamnă scap sigur de asta
Si tu intri acum la liceu?
Oh nu am fost descoperit
Cu ce medie de admitere? Ce profil?
Eu cu 9, 77 am intrat la mate-info
8,9.Filologie.
Am stat la examene jumătate de oră ca să treacă timpul pentru că voiam cu orice preț să iau note mici să nu intru la info
Urăsc matematica
Ce prost esti )))
Daca treceai prima optiune filologie acolo intrai, de ce sa vrei intentionat sa iei note mici? ))))
Cata prostie )))))))) )))))))
Pentru că media de la clasele 5-8 e 9.87 și dacă luam prea mult la examene intram la info și...păi da ai mei m-au obligat să pun prima opțiune la info dar am fost șiret
Aaa, daca te obligau parintii sa intri la info e altceva.
9.87 media de absolvire? Bravo
Eu am avut 9.69 media de absolvire, si m-au ajutat examenele
Mersi la fel
Multă baftă.
Mersi
))))))
Daca ma mai gandesc, s-au mai intamplat destule ))
De exemplu cand unu o rupt usa de la clasa ))))))))
Sau intr-o excursie* am fost la castelul groazei si la sfarsit era un monstru care statea acolo si te speria faceai pe tine de frica si l-o speriat pe un coleg si el i-a tras o palma si a fugit ))))))))
Sau tot in excursie cand pe la 2 noaptea incercam sa fugim in camere de la unu la altu si statea o profa zici ca era de la politie))))) si vreo 20 de colegi o ramas la parter si o trebuit sa doarma toti intr-un pat de 2 persoane ))))))))))))))) ))))))))))
Sau tot in excursia aia, eu eram in camera cu inca 2 fete si aveam un dus calumea, restul aveau porcarii si nici nu aveau apa calda. noi la baie nu aveam cheie si usa se deschide doar pe dinafara si una cand facea dus o intrat una peste ea, si si- desfacut bratele nu stiu cum si cred ca o si cazut ))))))))))))) )))))))))
Sau cea mai tare faza in clasa 3-a se bateau 2 colegi si i-o dat lu` unu chilotii jos )))))))))))))))))))))) (in fine, eu nu eram atenta la ei, mi-au povestit colegii dupa, oricum, sincer ma bucur ca n-am vazut asta ) ))))))))))))))))
Pe la inceputul clasei a9-a, la primele ore in laboratorul de geografie.
Profesorul o scoate pe o fata la harta si ii spune sa arate unde este Romania.
Fata indica cu aratatorul un punct pe harta care intr-adevar reprezenta Romania si zice:
- "Aici!"
La care profesorul ) )
- "Măi fetiţă i-a mergi tu in băncuţă [[ ) ]]pentru ca "aici" nu exista in geografie! Romania se afla in sud-estul Europei si este strabatuta de paralela de 45 grade latitudine nordica si meridianul de 25 grade longitudine estica." (indicandu-ne pe harta ceea ce spunea).
Profa de mate: Copii aveti cumva un echer? la care un coleg mai inteligent incepe a tipa : NUU! IESI!
Inaintea orei de sport, trebuia sa ne schimbam de haine (in clasa). Regula era ca fetele se schimba primele(suntem, mai multe), dar baietii s-au revoltat si s-au schimbat ei primii.Cum fac unele, de obicei, au deschis usa pentru ca baietii stau prea mult.Cand au deschis usa, baietii erau in chiloti si se bateau cu tricourile.
Unul a umblat prin curtea scolii in chiloti si cu pantalonii in mana.
Eram in clasa a8 si avem 2 colegi care stateau in banca. Profu il cheama pe unu la tabla, iese ala si cand se intoarce ala in banca colegu ii baga compasu in fund. Se ridica asta in pizioare si vine o colega sa il scoata ))))))))))))))))
Profesorul de chimie intreaba o colega :
" - Andreea, cum se scrie metanol?
- M, e, t, a, n...
- Nu ma. cum se scrie formula
- Aaaaaa, pai nu stiu, cred ca AH1N1. " . In clasa era amuzanta faza, dar daca o scrii cuiva care nu a fost atunci, nu e chiar asa amuzanta.
doarewroxana întreabă: