| Rebeca13102007 a întrebat:

Spuneti-mi ce credeți despre Calin Georgescu, multi au zis că el este al 2-lea Ceaușescu. Daca e adevărat era bine pe vremea lui Ceaușescu?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte bine era.
Mâncare cu porția
Căldura cu portia.
Curent cu porția.

Frica sa nu te toarne careva la militie era full-time.

Ce sa mai, eram liberi și independenți. Așa de liberi că nici nu puteam ieși din tara.

| MihaitzaItza a răspuns:

Citez din Georgescu

„Oare apa este chiar H2O, așa cum am fost instruiți, ca să nu zic dresați să credem? Eu vă spun că nu-i așa.

| Holiday a răspuns:

Cei care iti spun ca era bine pe vremea lui Ceausescu, de fapt o duceau la fel de rau ca acum, dar atunci toata lumea o ducea asa, si nu ieseau ei in evidenta ca prostii satului. Ei de fapt nu vor s-o duca mai bine, ci s-o duca toti la fel de rau ca ei. Cu alte cuvinte, sunt cei complet imbecili.
Ca idee, in 1989, salariul mediu net in Romania era de 3000 lei, litrul de ulei costa 11 lei, un kg de zahar tot 11 lei, o franzela 4 lei, un litru de benzina 9 lei. Toate astea erau rationalizate. Adica puteai cumpara o cantitate limitata lunar. Acum, salariul mediu net in Romania e putin peste 5000 de lei, un kg de zahar costa 4-5 lei, un litru de ulei 7-8 lei, o franzela 1, 30-2, 50 lei, iar benzina e 7, 10 lei. Nu mai vorbim de multe alte lucruri care ar trebui sa te faca sa fugi de comunism ca de dracu`.

Referitor la mizeria de Georgescu, nu e al doilea Ceausescu, dar e o mizerie la fel de mare. Oricum, el e mai apropiat de fascsm decat de comunism. Adica, cel putin la fel de rau.