Am folosit mult timp o tableta Samsung destul de scumpă si era bunicică, apoi mi-am luat un IPad AIR. E o diferența de la cer la pământ.
Asta e mult mai buna, e mai stabilă, se mișcă foarte bine, are bateria mai buna, chiar nu am nimic de reproșat. Adică pe partea de tablete clar iPad-ul câștiga detașat.
Aceleași diferențe le-am văzut și in cazul telefon Samsung vs iPhone, cu excepția bateriei, e cam slăbuț iphone-ul la capitolul asta...
Pai am un iPhone 6 de doi ani si e foarte bun inca. l-am scapat de cateva ori chiar si pe ciment, dar nu a patit nimic(dovada ca nu au ecranul chiar atat de prost) si un Ipad 9.7, care e foarte bun.Are netul foarte rapid, memorie buna, sunt rezistente(eu telepfonul mi l-am scapat destul de des pe ciment si a rezistat chiar si cand nu aveam folia de protectie), au un design foarte frumos. Bateria intr-adevar, car incarcatorul peste tot cu mine.Adica imi arata uneori baterie ramasa 30%, scade la 29% si boom ecran negru, e descarcat.Sau rareori am u 1% baterie si ma tine doua ore . La tableta nu am problema asta.
E adevarat ca sunt ceva mai scumpe, dar merita. si e foarte usor de umblat pe ele, adica oricat de putina experienta ai cu telefoanele moderne te descurci(bunica mea de exemplu a reusit sa-si faca selfie cu filtru pe snapchat)