Legenda blestemului echipei FC Benfica Lisabona!
In anii 62-63' au castigat de 2 ori trofeul european CCE, fiind cea mai buna echipa timp de 2 ani de zile. Antrenorul de atunci Bela Guttman a cerut o marire de salariu, dar conducerea de pe atunci a refuzat acest lucru. Bela Guttman s-a enervat si a blestemat echipa spunand ca fara el echipa nu va mai castiga niciun trofeu european. Blestemul tine si pana astazi, echipa asta chiar n-a mai castigat un trofeu european, a fost in 8 finale si le-a pierdut pe toate la limita, pe mana lor. Blestemul inca tine! Jucatorii Benficai au fost la mormantul lui Guttman sa-si ceara scuze si sa-i ierte, dar ei tot sunt blestemati!
A. Pf. Asta e de copii
Am zis la caterinca.
Nu toate legendele sunt horror
Dai idei
Ce ma distreaza. Toata lumea a raspuns cu ce il pasioneaza pe el.
Legenda Cutiei Pandorei. Este preferata mea. Am si o intrebare despre asta.
Legenda lui EvilSuko.
Era odata un baiat brunet, cu ochii albastrii, cu un suflet extrem de rau. Era un om care isi batea joc de oameni, care se alimenta cu suferinta lor, care nu dadea doi bani pe bunatatea lor. Un om fara credinta in Dumnezeu, un om ce credea mereu ca va ajunge in iad. Radea de cei care aveau nevoie de ajutor si isi batea joc de naivele fete. Intr-o zi, era sa moara si a vazut raiul, a vazut cate persoane a facut sa sufere. L-a vazut pe Dumnezeu si l-a rugat sa-l ierte, dar stia ca nu o va face. Asa ca a zis "Iarta-ma si promit sa fiu cel mai bun om de pe pamant". Dumnezeu l-a iertat si l-a trimis inapoi pe pamant, doar ca ochii lui albastrii, atat de reci s-au transformat in cel mai inchis verde, o culoare atat de vie, dar si moarta. De atunci EvilSuko a devenit un om mai bun, doar cu oamenii care meritau si a incetat sa-si mai bata joc.
THE END.
Ai imaginatie buna, nu-i asa?
Cu legenda asta un singur lucru poți să(-mi) adormi.
Sleep, nu minți! Știu că (ți) s-a trezit, așa brusc.
Mereu când imi dai mesaj.
Legenda reginei Giseldis
Regina Giseldis puse sa se scoata ochii cavalerului care o adusese odinioara la curtea regala, ca ostatica, mica, murdara-ca sa nu simta ochii lui pironiti asupra ei-ochii ce o dezbracau de purpura cand sedea pe tron. Cand lacheii zvarlira la picioarele reginei pe cavalerul orb, acesta ingenunche si se ruga sa-i poata auzi macar glasul.Atunci abia isi dete seama regina ca ochii cei morti in care ea crezuse ca citeste bataie de joc si dispretul, erau plini de dragoste curata pentru dansa. Sfarsit
Emilia19 întreabă: