anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie care a-ti trecut printr-o faza asemanatoare:
Fosta iubitului meu inca il cauta, el nu vrea sa vorbeasca cu ea, nici nu o suna, nu o cauta de nici un fel, dar ea in schimb da. Cand il intreb de ce ii mai raspunde daca chiar nu are ce mai vorbi cu ea imi raspunde ca "din curiozitate sa vad ce-i kk mintea". Nu are o parere buna despre ea, mi-a povestit multe si desi tipa are 24 de ani, inca prinde fluturi si crede ca pla e fluier big grin Cum sa o linistesc sa o fac sa-si dea seama ca e proasta si ca se face de ras, SI CA DE MULTE ORI E IN PLUS? Prietenul meu i-a spus de fata cu mine la telefon sa nu-l mai caute, si ea i-a spus ca "se mai gandeste".
Sunt cu pr. meu de 4 ani, iar cu ea a stat cam o luna cand noi am fost certati, dar nu s-au sarutat, nu s-au culcat (spune el ca nu e gunoier si ca i-a zis si ei lucrul astabig grin ), ca nu a insemnat nimic pentru el si ca umbla cu ea doar de singuratate si plictiseala, ca nici macar nu a considerat ce-au avut ei O RELATIE.
Cum o pot face sa-si dea seama de acest lucru, ca n-a fost atat de importanta pe cat crede si ca n-a fost de neinlocuit pentru nimeni, si sa inceteze cu telefoanele astea din motive care mai de care mai banale?

1 răspuns:
| wolfheart a răspuns:

Sa iti spun ceva ea ii exact ca o fosta prietena amea nu o se calmeze a devenit obsedata de el o sa il sune de nenumarate ori si tot degeaba ii spune mai bine spune ca vrea sa fie prieten cu ea daca nu inceteaza sa obtina un ordin de restrictie sau sa o bage la un program de consiliere sa scape de ia mult noroc ca o sa ai