Dupa parerea mea iti pot fi si colegii prieteni pentru ca in timpul in care stati impreuna 4 ani s-au in unele cazuri din a a9a pana in clasa a a12a formati o familie,sunteti alaturi la bine si la greu,va distrati,va maturizati impreuna,va sfatuiti cand aveti nevoie,sunteti uniti,chiar daca mai exista mici certuri treceti peste ele si mergeti mai departe, iesiti in oras, petreceri si multe altele.Dar trebuie sa avem grija si la prietenii care ni facem pentru ca stii cum se spune"si cel mai bun prieten te poate trada cand te astepti mai putin". Succes
Da eu cred ca colegii iti pot fi prieteni pentru ca in anii pe care ii petrecem impreuna si toate lucrurile prin care trecem ne face sa fim prieteni si vreau sa spun ca eu si colegii mei suntem prieteni acesta este al 3-lea an in care suntem impreuna ca o clasa si chiar ne intelegem foarte bine.
Clar da...eu am 24 de ani si sunt inca prietena cu colega mea de banca din liceu.de fapt e cea mai buna prietena a mea.Din clasa 9 suntem de nedespartit.