| Alex_6294 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum as putea sa-mi schimb viata si comportamentul?

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Viata si comportamentul nu ti se schimba la comanda...in general o persoana se schimba odata ce se intampla lucruri neprevazute in viata lui.
Daca e sa pleci departe de parinti devii mai matur, daca e sa ti se nasca un copil devii responsabil...etc
Nu tu iti schimbi viata, viata te schimba pe tine si implicit comportamentul tau.

| Musique a răspuns:

Cu timpul.

| MindFreak a răspuns:

Alex, e foarte greu pentru un om sa se descopere pe sine si sa actioneze cat mai aproape de propria sa identitate. Prin urmare, toti oamenii isi coordoneaza cea mai mare parte a vietii dupa sisteme. Unii spun ca trebuie sa traiesti clipa, ca e aici si acum, altii sunt religiosi si cred ca viata trebuie sacrificata intru slujirea divinitatii pentru dobandirea fericirii eterne intr-o viata anterioara s.a. Daca vrei sa-ti schimbi viata si comportamentul trebuie sa-ti gasesti un sistem nou. Pana acum ti-ai coordonat viata dupa un sistem construit de influentele sociale si educationale pe care le-ai primit. Incearca sa cauti alte influente si sa-ti imbunatatesti sistemul. Cauta raspunsuri in carti, in filme inspirationale, imbina-le, foloseste doar ce consideri tu ca e potrivit si cel mai important, invata sa spui nu la orice, invata sa te indoiesti de tot ce iti "vinde" societatea, fii mereu critic, intreba-te daca ce faci sau ce ti se face e bine. Faptul ca vrei sa te schimbi este un lucru foarte bun, mereu e ceva de schimbat si de imbunatatit la fiecare dintre noi. Un incurajator citat existentialist spune ca "esential nu este ceea ce s-a facut dintr-un om, ci ceea ce face el din ce s-a facut din el", asadar exista mereu posibilitatea unei schimbari, conteaza sa doresti schimbarea si sa ai CURAJUL sa o faci.

| Delicacy a răspuns:

De ce să îţi schimbi viaţa? Crezi că este ceva greşit la tine?

| xBya a răspuns:

Te duci in curtea din spate si numeri pietrele.
Cum vrei sa iti schimbi comportamentul? Din ce in ce? Cel mai bine ar fi sa iti alegi un personaj dintr`un film, carte sau chiar pe cineva pe care`l stii si sa te gandesti ce ar face el in locul tau, iar tu sa faci acelasi lucru. Doar ca asta ar insemna sa nu ai personalitate. Nu vad cum sa te schimbi pe tine, vrand sa fii cat mai natural si sa-ti si pastrezi personalitatea.

| KinoAndreea a răspuns:

In ce sens? Vrei sa iti schimbi viata.thinking POti lua totul pas cu pas, dar ar trebui sa stim mai multe lucruri despre asta, sincer. De ce vrei sa o schimbi...

| lolita24 a răspuns:

Pai depinde de tine happy. De vointa ta. Cat despre viata... nu stiu daca poti sa o schimbiwinking

| Reginald a răspuns:

Deci daca esti simplu, nu cauta sa creada alti ca esti complex, o sa pari altul care nu se incadreaza-n context, oricine-ai fi ai un rol, cine-ti testeaza speranta, spune-i in fata, zi ce vrei tu stii? asa-mi traiesc eu viata...

| euforiaa a răspuns:

Prin vointa! Trebuie sa realizezi ceea ce faci gresit si sa indepartezi acel lucru din viata ta.

| Miruna04 a răspuns:

Daca vrei sa te schimbi, trebuie sa te analizezi mai mult si sa aflii ce vrei exact sa schimbi. Nu este usor sa te schimbi asa brusc, dar daca tu crezi ca este cel mai bine pentru tin, atunci incearca sa o iei incet, observand si daca cei din jurul tau te accepta! Sper ca te-am ajutat!

| AleexU a răspuns:

Simplu!
Incerci sati schimbi actiunile zilnice