Ai dat cam putine detalii despre intrebare. Totusi, la prima vedere, nu mi se pare normal. Un profesor care se respecta ar proceda altfel.
Am uitat să precizez că bârfește atât colegii lui, adică ceilalți profesori ai noștrii, cât și copiii... elevii lui. Cel puțin nu exista zi in care să nu ma barfeasca pe mine la ora. Dar eu incerc sa-l tratez cu indiferenta, ca si cum nu mi-ar fi profesor si nu ar exista... si nu il bag in seama. Aș vrea sa-l inregistrez cand injura si ne invata cum sa injuram. Mie nu mi se pare un profesor normal și aș vrea să-l scoata din aceasta scoala, dar nu cred ca s-ar face treaba doar cu 2 elevi.
Nu, nu este deloc normal. Du-te la directorul scolii si spune-i despre acel profesor si de colegii aia.
Profesrul mai nou numai are voie sa jigneasca elevii dar daca stai asa vei fi mereu bataia de joc a altora, actioneaza! sau mai e o solutie il chemi pe tati tau la scoala si rezolva treaba cu siguranta, chiar daca iese un scandal ti se va dreptate, mai ales daca ai si martori, prieteni prin clasa sa tina cu tine, sa dai in gat si profesoru respectiv ca e o javra! succes si trateaza-i cam cu aceeasi moneda pe ghioarlele care te injura, barfeste. Stai linistita ca Dzeu are grija de toti, nu vor iesii perfecti toti din scoala, mai ales elevii numai drogangii devin.
Tu fii tare in continuare si arata-le ca nu esti chiar asa de fraiera si poti face ceva in sensul asta! Pa, pa! :*
Daca au zis chestii serioase, nu gen sa zica ca esti grasut/a, ai capul gol, esti lenes etc (chestii nevinovate ) atunci du-te la director/directoare.Eu am un profesor care are boala pe băieti de la mine din clasa ( ne corectează chiar daca e corect si ne pune 4 ) noi ne-am dus la directoare si nu n-ea crezut.La tine poate e alfel.Bafta
Nu știu, aș vrea sa apelez la director dar mi-e frica. Eu sunt mai sensibilă de fel, și orice jignire mă face să plâng, nu mă pot controla în momentele de față. I-am spus situația mea si mamei, mama nu este cu cearta, nici eu si nu vreau sa ne facem probleme dar profesorul exagerează. Își bate joc de mine și înca o colegă și nu inteleg ce are cu noi, că nu i am făcut nimic. Daca ii faceam ceva, probabil ca intelegeam. Nu ne înjură neapărat, dar ne jignește în legătură cu aspectul nostru și ne atrage apropo-uri cum ca noi nu mai învățăm dar în catalog cea mai mica nota a mea e 8. Pur și simplu eu nu cred ca e un profesor. E mai mult un bârfitor și o persoana fara inima.
Daca e vorba de apropo-uri despre note nu este cine stie ce, asa sunt uni profesori mai exigenți poate aveau asteptari mai mari de la tine.Cat despre infatisare daca te jigneste ( iti zice :urato,graso,pitico,palugo etc ) atunci fa-i cerere scrisa si trimite-o directorului/directoare. Oricum nu ar trebui sa iti pese, cu ce te afecteaza o jignire, un cuvant trecator, daca o sa iti pese de tot ce iti zic alti o sa mori nervos de tanara. Daca as fi in locul tau si eu i-as injura, nu iti poate scadea nota la purtare pentru ca nu o sa aibă curajul sa zica ca el a inceput cu jignirile
TdsdfcelMaiStupid întreabă:
REJ întreabă:
FreddieM întreabă: