Draga Monik, nu ai precizat daca doresti muzica romaneasca sau straina, dar eu iti dau de amandoua.
Loredana groza - Buna seara, iubito; Mihaela Runceanu - Fericirea are ochii tai ('86); De-ar fi sa vii ('86); Sa fim copii; Haide spune! ('87); Mihaela Runceanu si Ioan Luchian Mihalea - Cantec de seara ('86); Margareta Paslaru - Lasa-mi toamna pomii verzi ('81); Azi vreau sa rad din nou; Trandafirii tai; Angela similea - Marea canta ('70); Nu-mi lua iubirea daca pleci; De n-ai sa vii ('85); Cat as fi vrut ('88); Un albastru infinit; Casa mea; Nostalgie ('84); Grabeste-te si vino ('86); Corina Chiriac - Strada sperantei, Mama, doar mama; Rata; Vino iubire inapoi ('87); Trenul fericirii ('87); Opriti timpul; Valurile Dunarii; Pai, de ce? ('86); Nu te enerva ('85); Parfumul strazilor; Dan Spataru - Drumurile noastre; Sa cantam, chitara mea; Tarancuta, tarancuta; In randul patru; Spune-mi unde, spune-mi cine; Mihai Constantinescu - O lume minunata; Un zambet, o casa; Sus in deal, e-o casa; Orice ar fi, iti doresc fericire; Stefan Hrusca - Un copac cu flori; Mirabela Dauer- Veniti, privighetoarea canta; Ioane, Ioane; Ilie Micolov - Dragoste la prima vedere; Eva Kish - Puterea dragostei; Gabriel Dorobantu - Hai, vino, iar in gara noastra mica; Ghe. Gheorghiu - Unde dragoste nu e, nimic nu e!; Laura Stoica - Un actor grabit; Gabriel Cotabita - Noapte albastra; Iris - Floare de Iris; Compact - Fata din vis; Mi-e tare dor de tine; Semnal M - Fereastra ta; Ducu Bertzi - M-am indragostit de ea; Stela Enache - Ani de liceu; Marian Nistor - Domnisoara;
http://www.youtube.com/watch?v=Sw6pvYnpu1Q
Modern Talking; Bad Boys Blue; Pet Shop Boys; Goombay Dance Band; Beatles; Scorpions; Queen; ABBA; Bonney M; Alphaville; Bee Gees; BZN; Europe; Demis Russos; Francesco Napoli; Harry Belafonte; Toto Cutugno; Hulio Iglesias; Rod Stewart; John Travolta si Olivia Newton John; C.C.Catch; Sandra; Michael Jackson; Blue System; Falco; etc.