| Andr3Eaaaa a întrebat:

Spuneti-mi sincer, cum ar trebui sa fie pentru voi cel mai bun prieten! Cel mai bun raspuns FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Alexutzza93 a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu, are aproximativ aceeasi varsta cu mine, cred ca e important acest lucru deoarece exista subiecte comune.Trebuie sa ii pese asa fel incat sa lase toti ceilalti prieteni cand ai nevoie tu.Trebuie sa fie capabil sa iti spuna sincer si cele mai urate chestii, si sa impartaseasca si cele mai intime/secrete intamplari.Trebuie sa te cunoasca atat de bine,sa stie cum gandesti,cum reactionezi, si sa te aprecieze pentru ceea ce esti, nu pentru ce ai putea deveni daca ii urmezi sfaturile.Trebuie sa te iubeascahappy sa fie acel sora/frate pe care ti-ai dorit dintotdeauna sa il ai.

| Andr3Eaaaa explică (pentru Alexutzza93):

Foarte frumos.Multumesc multlove struck...

2 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Pai in primul rand sa fim apropiati la varsta(sa nu fie diferenta de 10 ani) si sa avem lucruri in comun.Trebuie sa ma inteleaga si sa-mi fie alaturi cand trec peste un hop in viata, sa fie sincer si sa ii pese de tot ce ii povestesc, si evident sa nu povesteasca altora ceea ce ii spun eu.Ce am scris eu aici e cam imposibil.Eu una nu am asa ceva pana acum.am avut u prietena pe care o consideram Bf dar m-a dezamagit si mi-e prea greu sa cred ca mai exista prieteni adevarati.