| KamaSutra a întrebat:

Spuneti motivul pentru care v.ati ales username-ul pe care il aveti

26 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Pentru ca m-am saturat sa ma tot strige lumea pe celalalt nume laughing care evident ca nu il voi spune straight face

| William a răspuns:

Imi place cum suna.

| T0T a răspuns:

Păi nonculoarea pot spune că mă reprezintă, și tocmai pentru că mă reprezintă percep și lumea dintr-o anumită perspectivă. M-am și întrebat dacă culorile pot amplifica anumite trăiri, sentimente, stări. M-am decis să scriu o carte despre asta care va fi finalizată în viitorul îndepărtat. Acolo ajung într-un alt spațiu, lipsit de culori, și îmi dau seama că deși era așa, nu diferă cu nimic, probabil, de cel în care am trăit până acum. Oricum sunt mult mai multe lucruri. Îmi amintesc de culoarea roșiatică a sângelui, acțiunea desfășurându-se în primă parte în al doilea război mondial. Încep să presupun că acea culoare îmi amplifica acel sentiment care mă făcea să mă privesc extrem de aproape de moarte.
Cât despre N, ca să fiu sincer, l-am pus înainte că se potrivea mai bine cu Grey. Adică mi se părea că se vede mai frumos. După am început să îl asociez cu anumite cuvinte cum ar fi "nemo", ca să nu fiu prea explicit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Interesant.

| KamaSutra explică (pentru T0T):

Chiar as vrea sa.ti citesc carteahappy

| T0T a răspuns (pentru KamaSutra):

Mai ai de așteptat ani de zile laughing

| KamaSutra explică (pentru T0T):

sad

| Wøodenpints a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=OIc4VHxU7iM

Eram singur acasă, băgam bere și am avut nevoie de o adresă nouă de mail. De atunci îl folosesc mai peste tot.

| AirănMeidăn a răspuns:

fiindca e trupa mea preferata si fiindca "ironmaiden" era luat deja

| Croampa a răspuns:

De ceva vreme am usename-ul asta pe mai multe site-uri, asa ca nu am vrut sa-l schimb! happy

Dar tu de ce ai ales poza asta de profil?

| KamaSutra explică (pentru Croampa):

Pentru ca imi placehappy

| MaliciousDeath a răspuns:

as vrea sa impartasesc cu tine o poveste emotionanta legata de alegerea username-ului meu, dar din nefericire n-am decat asta:
https://www.youtube.com/watch?v=ZoWNdCY42YM

| Deaad a răspuns:

Dead.Fostul vocalist mayhem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, prima data a fost AnimeDaisuki care înseamnă "iubesc anime-urile" si după l-am lăsat Daisuki si mi-am pus o poza cu un tip din anime si pe tricoul lui scria "f. ucking kill you" si mi-a plăcut, si asa a ajuns "DaisukiF. uckingKillYou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost o fire mai depresiva din totdeauna. La scoala nu prea comunicam cu nimeni, nu radeam, nu zambeam, voiam doar sa fiu lasata in pace. O stare generala pentru mine.
Nu ceream atentie sau ceva.
Si profa de engleza a observat asta si la o ora unde era fericire si rasete eu eram ca de obicei, inerta.
Profa a zis: "tie ar trebui sa-ti spunem "Depress" ".
Am dat din umeri si asa a ramas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e porecla mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai tin minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece mă cred un pic imperatrix. laughing
Caută pe google translate din latinăwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt o ciudatenie.Si imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inventie proprie

| lBroken69 a răspuns:

N-am un motiv anume.

| p5ych0 a răspuns:

Mi s-a spus ca sunt arogant.

| Vlad81 a răspuns:

Pentru ca e simplu, usor de utilizat, de asemenea adevarat si simt ca ma reprezinta 100% LOL.

| GokuSan a răspuns:

Pentru ca imi place anime-ul dragon ball z!

| extremer11 a răspuns:

Username-ul il am de pe vremea cand jucam San Andreas Multiplayer cu un fost coleg de liceu. Si acum se pare ca a devenit un obicei sa il folosesc in mai toate conturile

Întrebări similare