Bula se duce fericit la scoala in prima lui zi din clasa 1-a. Dupa scoala vine plangand acasa : ''mama, mama, eu nu mai vreau la scoala, pentru ca toti copiii imi spun ''fata de cur''
Ma-sa il incurajeaza : Hai tu, baiatul mamii, tu esti frumusel, copiii st rai, nu te lua dupa ei! Acum fugi la joaca!
Pleaca Bula afara si pe drum vede un nene care intra intr-un canal cu un furtun. Curios se duce si baga capul dupa el spunand : ''Nenea, nenea, ce faci aici?''
La care omul speriat ii spune : ''nenicule, nenicule, te rog eu, nu te caca aici!''
Acu va zic eu un banc.Mergea scufita rosi prin padure mai culegea o floare o ciuperca si-l vede pe lup intr-un tufis
-Lupule ce urechi mar aii:O.
lupul fuce in alt tufis.Mai merge ea ce mai merge il ved eiar pe lup in alt tufis
-Lupule ce dinti mari ai :o
lupul fuge in alt tufis.Mai merge iar ce mai merge si il vede pe lup in alt tufi
-Lupule ce ochi mari ai:o
Si lupul care scufita:
-Da nu ma lasi odata sa ma cac?! X-(
In germania nemtii arheologi au inceput sa sape si pe la vreo 50 m in pamant dau de cabluri. dupa lungi cercetatari ei descopera ca stramosii lor aveau retele prin cablu.
francezi cand au auzit ce au descoperit nemtii au inceput si ei sa sape. ajung la 50 m si nimic, ajung la 100 m si au gasit sticla. dupa lungi cercetatari au descoperit ca stramosii lor au avut retele prin fibra optica
vestile acestea 2 au ajuns si la urechile romanilor. cand au auzit romanii ce descoperiri au facut astia au zis sa faca si ei sapaturi sa nu ramana mai prejos si au inceput sa sape. au ajuns la 50 m si nimic sapa in continuare trebuie de 100m si ajung pe la 200m. dupa lungi cercetatari au ajuns la concluzia ca stramosii lor au avut retele wireless.
sper sa va placa
Holocause întreabă:
anonim_4396 întreabă: