| Deeza a întrebat:

Spuneti-va oful care va apasa pe momenthappyDaca nu vreti sa-l ziceti e Ok dar consider ca asta e o modalitate buna de a te descarcahappy

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Looooooove crying

nony
| nony a răspuns:

Nu ma apasa nici un Offf, il apas eu pe el sa se transforme in : Ahhh!winking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

La mine nu funcţionează. M-am obişnuit să nu mai zic şi să rezolv. Momentan mă gândesc cu ce tren ajung mâine acasă şi cum pot să îi ajut pe ai mei să se descurce, dat fiind faptul că taică-meu e bolnav.

| juniper a răspuns:

Am un Offf mare, ma dor toti muschii de la educatia fizica pe care am facut-o ieri acasa... ouch... doare peste tot.

| nobody_9468 a răspuns:

N'amlaughing... s'au cel putin asa as vrea sa credhappy

phai ma gandeam daca si anul asta o sa fiu solo de V'DAY si vreau sa ma hotarasc daca sa ma despart de prietenul meu caruia i'am dat o pauza sau sa ma impac cu elhappy

baftawinking

| viatadecacatt a răspuns:

Ma tot zbat ca eu nu am prieten si toate "specimenele"austraight face

| deeea28 a răspuns:

Pai si ce faci, tu asculti? Nu-ti zici si tu oful, ca pare ca ai si tu unu. Oful meu cel mai mare e ca n-am un servici bun, adica cu un salariu mai mare. Muncesc mult, in stres mare, la un salariu super mic. Ca sa nu mai zic, cu salariu asta nici nu m-as putea intretine, la casa nici in vise nu pot sa am si tot asa. Tu ce of ai? big grin

| princessmary a răspuns:

Maine e ziua unui coleg si e la 1 jumate...si la verisoara mea i-am promis ca ma duc la 11 cu ea cu sania ...si nu cred ca ma lasa mami big grin

| Deeza explică:

Nu ma lasa mama sa merg maine in excursie cu colegii mei cryingAsta e crying Toti or sa se distreze, numa eu o sa stau in casa si o sa frec mentacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am pierdut 3 prieteni buni intr-o singura zi din motive stupide.