Eu stau la sat, la fel e si la mine
Oras. Nu ca in Romania ar conta foarte mult, pentru ca multe orase nu sunt altceva decat sate ceva mai mari. In rest nu prea vezi diferente. Romania e tara cu tarani care locuiesc la bloc.
Oraș. dar daca te consolează cu ceva nu prea imi place. As prefera sa stau la munte.
Si eu as vrea la munte
E chiar frumos
De mica merg in fiecare vara la munte si pot spune ca nu m-am plictisit. Iubesc drumețiile.
Si mie imi plac drumetiile
Acum ma intreb: Oare noi chiar suntem rude?
Posibil, cine stie
Nimeni. nici macar noi.
N-am rude cu ochelari
Sunt singurul
Deci gata, am aflat
da, am aflat.
Nu suntem, ce pacat
Las' ca totusi ramanem prieteni daca rude nu suntem.
Era prea misto sa fim rude
Asta e, treci peste
Incerc
Ce drăguț. E chiar atât de greu?
Te pot ajuta cu ceva?
De ce crede lumea ca lingusesc cand eu doar glumesc
Rude cu bigfoot
Cum poti sa spui asa ceva despre strabunicul meu?
Am spus-o intr-un spirit de gluma. ^_^ Daca vrei, sterg postarea numaidecat. Numai sa imi spui la timp.
Era o gluma calm down.
Uhh! Ma simt mai bine acum
Stau la oras si n-as putea sa stau la tara. Am o relatie foarte speciala cu shoppingul online si nimeni nu ne poate desparti. ^^ :X:X
De pe net cumpar si eu si stau la tara
Eu ma gandeam daca as locuii unde locuiesc bunicii mei acum, nu cred ca isi bate nimeni capul sa se duca pana acolo.
Eu stau la tara
N-as vrea sa stau la oras
De ce nu?
Am stat si la oras pe la rude cate 2 saptamani
Era cam plictisitor
Imi place sa fiu prin natura
La sat, dar as prefera la oras, mai vine un hot, un cutremur, aici e plictiseala
Oras,am locuit la tara de cand m-am nascut pana la 14 ani, apoi m-am mutat cu familia in oras.Am 17
In urma cu 12 ani nu i-mi placea la tara.Acuma stau la tara si nu as mai sta la bloc, evantual la casa in oras.
anonim_4396 întreabă:
Anonymus101 întreabă: