| RAY a întrebat:

Mă interesează în prezent de unde se extrage gazul și cum este livrat la consumatori? As dori un răspuns concret pas cu pas

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

" Statul " roman acorda concesiuni pe terenuri / părți din platoul Marii Negre din zona noastră teritoriala!
Privații vin cu tehnologie, utilaje, personal & bani fac prospecțiuni și DACA găsesc ceva *( petrol, gaze, minereuri ) încep extracția și prelucrarea!
Dacă contractul este făcut BINE și avantajos pentru STAT câștiga și el din afacere DACA NU FLUIERA a paguba!
Depinde ce " specimene " sunt la conducere!
Fa comparație între Emiratele Arabe, Arabia Saudită și Venezuela! Toate cu rezerve uriașe de petrol! Vezi cum arata Venezuela!
Referitor la " specimenele " care conduc!

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Mă interesează în prezent de unde se extrage gazul și cum livrat la noi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MistarGoGu):

Ce prospectiuni? Se stie deja ca exista gaz!

| RAY explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu știi răspunsul?

10 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

Gazul e extras din pamant. Se regaseste de regula acolo unde sunt si depozite de petrol. Se extrage cu sonde (evident, speciale de gaz). Se transporta prin conducte (in cea mai mare parte) dar se poate si cu cisterne. La consumator ajunge ori prin conducte ori in butelii.
Se vorbeste mult de gazul din... Marea Neagra. E evident ca nu din apa il scot ci din depozitele subpamantene ale marii.

| RAY explică (pentru Whitte):

Numeste cateva compani care fac asta si cum vand spre clienti lor

| Whitte a răspuns (pentru RAY):

Ai cumva tema de facut? Cam asta deduc din ultima cerere.

Esti pe TPU in caz ca nu stii

| Whitte a răspuns (pentru RAY):

Declari ca esti IT-ist. Ca ai firma in domeniu. Dar nu stii sa cauti pe net si imi reprosezi mie ca... sunt pe TPU.

Omule esti pe TPU, nu te obliga nimeni sa stai aici, sa raspunzi la intrebari, daca nu iti convine ca trebuie si sa dai raspunsuri numai intra aici

Spre deosebire de tine userul MistarGoGu a raspuns la intrebare nu la aruncat frustrari