| Elena_Alessya_1992 a întrebat:

Statusuri noi? Va rog mult ❤
De viata mai mult.Dau funda

3 răspunsuri:
| Claudiaeredit a răspuns:

*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.

Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *

| RitaDeluxxxe a răspuns:

Viața îți oferă întotdeauna a doua șansă care se numește mâine.

Totul în viața ta este o reflectare a alegerii voastre. Daca vrei un rezultat diferit, faceți o alegere diferită.

Am constatat că, dacă îți place viața, viața te va iubi mereu.

Uneori, oamenii nu observa lucrurile pe care le face-ți pentru ei, până când nu vă opriți să o face-ți.

Fiecare zi este o nouă șansă de a schimba viața ta.

Tăcerea este cel mai puternic țipăt.

Amintiți-vă că este doar o zi proastă, nu o viață rea.

Viața este 10% din ceea ce se întâmplă cu tine și 90% din modul în care răspunzi de ea.

Nu alege pe cel care este frumos la lume; alege pe cel care face lumea ta frumoasă.

Fiecare lucru care se întâmplată vreodată în viața ta vă pregătește pentru o clipă care o să vină.

Nu te întrista că nu ai reușit… succesul este doar amânat pentru ceva timp.

Dintre toate zilele, pierdută e aceea în care nu ai râs

Când inovezi fii pregătit ca lumea să îți spună că ești nebun.

Învață să scrii durerile pe nisip și bucuriile pe stâncă.

Viața poate fi înțeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăita privind înainte

Nu uita… cândva ne vom revedea si ne vom aminti lucrurile pe care le făceam când eram doar 2 copii…

Nu mă gândesc niciodată la viitor. Oricum vine destul de repede

Mereu o să ai în gând… „Totul putea să fie altfel…"

Orice viață de om începe de mai multe ori

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.

Cel mai greu lucru in viată e sa spui „Da" sau „Nu" când trebuie.

Curajul înseamnă să fii singurul care știe că iți este frică.

Timpul meu în viața ta. A expirat
Un zâmbet, o amintire, un suflet, vorbe, momente, tot ce e legat de tine pot numi viată.

Fericirea trebuie sa fie o răsplata, nu un scop.

Viața e scurta, încalcă regulile, iartă repede, săruta încet, iubește cu adevărat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zâmbești.

La fiecare eveniment din viată ta nu uita sa comunici cu tine însuti si sa te întrebi cum poți profita.

Am învățat că indiferent cât de mult suferi lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

Să nu cauți niciodată sa fi fericit cu prețul fericirii altuia.

S-au adunat câțiva ani speram la bine in continuare. Chiar daca au fost si clipe grele. M-au făcut sa fiu mai tare!

Nu caută fericirea, creeaz-o

Răbdarea de a aștepta va fi mereu răsplătita! Cu cât aștepți mai mult, cu atât răsplata va fi mai mare… Dar ai grija, sa nu aștepți mai mult decât îți permite viată!

Căutăm ceea ce fuge de noi și fugim de ceea ce ne caută

In viată asta fiecare din noi face o alegere… si fiecare va trai cu alegerea aceasta pana la sfârșitul vieții… indiferent a fost corecta sau greșita… pana la sfârșitul vieții!

Când ai de ales ce trebuie sa faci in viată… alege mereu calea cea mai grea…

Acorda-ti ție primul loc, NU greșelilor! Nu spune stop, chiar daca te simți sufocata. Învață ca in orice rău exista si un pic de bine! Învață să ai grija în primul rând de tine!