anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stau si ma intreb pana unde se va ajunge cu toata prostia asta de pe facebook. Toate rahaturile de copile trec pe fb daca se duc la toaleta, la Mc, la piscina, daca e dimineata sau seara trebuie sa scrie ele noapte buna sau buna dimineata.Cum naiba s-a ajuns din facebook, mess? Unele chiar se cred niste vedete de posteaza toata ziua poze de unde au fost, statusuri de tot cacatu si tot felul de discutii intre ele si ex-ul. Daca continuati si cu numele de "dive" gen "tha, ubitha, baby ..etc" chiar ca sunteti analfabete total.Sincer, mi se pare mie sau facebook pana la Craciun o sa ajunga hi5? Iar daca vor sa-l inchida, o sa iasa pitipoancele pe strada strigand ce mai e nou...sau mai rau...o sa infecteze toate site-urile gen. Voi ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| FearOfTheDark a răspuns:

N-avem ce sa le facem.
Am injurat-o pe una la un status de genul "E frumos sa te trezesti de dimineata laga iubitul tau" si s-au bagat toate neamurile si toti swageri in discutie, aveam 27 de notificari. Apoi s-au bagat si niste prieteni de-ai mei si a iesit circ laughing.
De atunci cand vad una ca aia nu mai bag in seama, nu mai dau like, nu mai fac nimic.Nu-s obligata sa le citesc sau sa le comentez lor barfele si statusurile.
Lumea evolueaza dar evolueaza prost. Tehnologia e faina dar nu cand o folosesti in scopuri de ****.

| infectieacuta a răspuns:

Subiectul asta e deja "mancat" ca sa zic asa. Se vede de la sine ca generatia asta e de tot rahatul. Te mai miri?

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru infectieacuta):

Stii care e chestia.mi-e dor de vremurile alea cand iesem toti pe strada si ne jucam sotronul, mijitea, ratele si vanatorii, carti, orice joc pe atunci era tare cand ne adunam toti copii, stateam pana tarziu. Acum tot ce vezi sunt strazile goale, pentru ca, copii au crescut. Cel putin fetele de 10-13 ani nu se mai joaca pe strada pentru ca e rusinos.dar lasa ca e bun calculatorul, poate mai baga cate un filmulet pe youtube, pune o barfa pe perete asteptand 100 like-uri, distribuind poze gen: "Daca il iubesti pe Dumnezeu da share". Daca chiar il iubesti de duci la biserica sau te rogi acasa. Daca distribui e egal cu 0, sau cel putin nu ajuti vreun copil bolnav de cancer distribuind o poza. Off..Eu doar mi-am adus aminte de copilarie cand stateam toti la bloc spunand povesti de groaza, sau acasa la un prieten jucam "invarte sticla"... vremuri. Acum fetele de clasa a 5-a deja au trecut prin multe relatii esuate. straight face Ce copilarie am avut noi o sa ramana istorie. Acum fetele trebuiesc sa se macheze de la 12 ani, incep o relatie la 13, la 14 ani poate ajunge prin 10 paturi. Cine stie? La 15 isi invata copilul sa mearga.

| infectieacuta a răspuns (pentru AlissonPadalecki):

Hm. Imi place cum gandesti laughing ma bucur ca mai dau si de unele persoane care nu uita vremurile lor si stiu sa "gandeasca" atat cu inima cat si cu capul. Da... asta e in mare parte vina parintilor ca nu le arata, nu le zic copiilor mai nimic de viata ci doar le pun tableta sau iphonul in mana si ii lasa in bafta lor, eu sincer daca asi avea acum copil si asi fi la varsta la care sa am o familie eu nu asi proceda asa happy sa ofer copilul numai si numai ce-si doreste, eu l-asi invata ce e viata si ce inseamna sa fi om. Sti... sunt si cazuri in care, poate parintii ii invata prea din timp ce e viata, ce inseamna sa ai o relatie (adica mamele in general vorbesc despre asta) si poate ca acele fete de care zici tu percep mult mai repede, si ne la timpul ei motivul de "relatie, sexuala sau de iubire" si deja incep de la varste fragede sa se "maturizeze"laughing)

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru infectieacuta):

Mda...apai ce sa ne mai miram? S-au schimbat multe in prea putin timp. Pitipoancele si cocalarii se inmultesc, fitoasele o sa moara de prea multa prostie care persista in capul lor...sunt curioasa cate o sa se mai schimbe pana in 2020. Si eu ma bucur ca mai sunt si persoane care gandesc "normal"!

| infectieacuta a răspuns (pentru AlissonPadalecki):

Si mie imi pare bine sa te cunosc big grin

| 7Omar7 a răspuns:

Asta e viata...noi nu avem ce face...
am vazut fete de 13 / 14 ani cu poze nud pe FB cum poti sa ii opresti?
e alta generatie

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru 7Omar7):

Da...crede-ma ca stiu minim 100 conturi cu fetite de 13-15 ani care au poze cu ele doar fata-sani, sau aplecate cu botul intr-o parte, poza doar la picioare scriind la descriere un citat penibil de dragoste. Mda, si ce-am mai observat a fost faptul ca mult mai mult fete de 17+ au inceput sa-si posteze poze cu ele cat mai goale. Adica ce-au in cap? Daca un baiat intra pe profilul tau si iti vede sanii, sa n-ai asteptari sa te placa pentru cum gandesti sau sa se viseze langa tine toata viata. Cand vede asemenea specimen se gandeste numai la cat de buna poate fi, ce minunat ar fi s-o incerce pentru o noapte, sau sa-si bata joc de ea. Plus ca fetele mai mari nu se mai uita dupa baieti de treaba ..se uita dupa golani cu masini intretinuti de tati care sa-i mai mentina si ei bronzul cateva luni. EPIC!