Asta este o prostie, nimeni nu s-a nascut cu stilul lui, acesta si talentul pe care il vezi la diverse persoane au fost obtinute dupa multa multa munca. Acei profesionisti pe care ii vezi tu s-au chinuit ani de zile pana sa-si gaseasca stilul deci nu are nici un sens sa renunti, daca iti place asta, fa-o in continuare si in timp vei ajunge si tu la nivelul pe care ti-l doresti.
Chiar dacă mă apropii de 30 de ani? Unii zic sa nu mai continui cu asta și să-mi găsesc un job că na, să mă maturizez, că e degeaba cu desenul și pictura.
Chiar daca te apropii de 60... Fa ce-ti place, nu te lua dupa ce spun altii, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge si la nivelul pe care ti-l doresti. Gandeste-te ca van Gogh a inceput sa p[icteze pe la 28 de ani si era considerat foarte prost, a reusit sa vanda un singur tablou
La 28 de ani?!? Serios? Nu am știut.
Și săracu tot cu o ureche tăiată a rămas și n-a mai făcut mare lucru de atunci(cred).
Da, la 28 si a murit la 38... Dar a lasat in urma o mare colectie de picturi care acum valoreaza imens.
E de plâns situația lui.
Este, dar iti demonstreaza ca poti reusi si atunci cand nimeni nu crede in tine si atunci cand incepi prea tarziu, cand nu ai sustinerea necesara...