Altele erau vremurile prin 90', nu ce au prins cei de acum, aia pot sa zic ca a fost o generatie frumoasa.
Timpul niciodata nu a stat pe loc, doar ca esti tu melancolic, asa a fost mereu.
Sincer, generaţia de acum stă doar pe insta, Facebook şi toate astea, şi au alt stil de a privii lucrurile, sau mai bine zis de a face lucrurile faţă de celelalte generaţii, nu toţi sunt la fel, dar majoritatea s-au contaminat unii de la alţii, câteodată e trist să vezi doar fete, băieţi distruse de anturaje şi toate cele prin jurul tău, dar în fine... cum ai zis şi tu, timpul nu a stat pe loc, vedem asta în jurul nostru, am evoluat. în rău din păcate.
Relatiile s-au mutat pe Facebook, casatoriile tot acolo, nimic nu mai este real, totul se traieste virtual si digital, asta este unul dintre aspectele negative.
Altele erau vremurile, cand eram plozi, acum ii vezi pe toti cu telefoanele, tabletele in mana, nu mai socializeaza si sunt deconectati total de la realitate, pe limbajul lor...'offline'.
Cat despre anturaje, ele au fost mereu aceleasi, tendintele nu s-au schimbat si nici viciile, iar de acolo istoria se tot repeta.
Si tu stai sa-ti pese de parerea lumii la adresa anturajului? Stai cu cine iti place si care nu are vreo influenta negativa la adresa ta,, dar e tot mai greu sa gasesti si oameni care sa nu aiba interese.
Ceea ce am zis despre relatii nu e pentru ca am descoperit eu asta,, ci pentru ca am observat realitatea lor.
Sau filmele cu vandame, imi amintesc ca vedeam serialul farmece pe tvr 2 sau stapanul animalelor, xena,hercules,erau alte vremuri sau ne plangem ca niste mosi cine stie,timpul a trecut,imi amintesc de suprize,suprize sau filmele de la pro tv sambata seara, imi amintesc ca faceam smecheri sa prind hbo sa vad filme, nu era net atunci, erau pc urii slabe man, ma chinuiam de pe dc sa trag ceva, ma jucam mario pe tv
Da lol, in fiecare weekend ma uitam la filme pe protv, abia asteptam sa se faca ora 20:30 si sa inceapa filmul... oricat de prost era filmul, mie imi placea, putea sa fie un film scos in 1800 ca mie tot imi placea :)).
Sau episoadele cu Xena, mai tin minte fazele alea cand arunca cu discurile alea.
Si stapanul animalelor urmaream si imi placea, imi luasem si eu o coada de matura si am vopsito in alb, ma credeam tot un fel de stapan al animalelor, doar ca eu nu puteam sa le stapanesc.
Mai era si epioadele cu Hercule, smecher.
Acum nu mai am deloc acel entuziasm cand vad un film, filmele pe care le pot face 7-8 oameni acum, le faceau o echipa de zeci, sute de oameni prin anii 2000.
Mai stii combinele alea de muzica? https://www.google.ro/......ps?/search
Ma gandesc cum ar fi fost copilaria mea daca m-as fi nascut in 2010, 2020.
Da... știu că Arnold e bătrân, în schimb despre faza cu liceeni, era previzibil, oricum n-am stat să mă gândesc, am cam terminat de vreo 2 ani.
Timpul zboară, să știi. parcă și mie îmi lipsesc anumite momente din trecut
Este un canal de YouTube Toptia sau TopOpt. Acolo era un episod despre ceea ce spui tu. Exact cu aceste curiozități.