@tpu_ank: Ne bucuram ca iti place aici si ca ramai printre noi.
Ps.: Multumim de explicatii, chiar ne-au prins bine, ca am inteles totul pe dos.
Eu stiam de el, dar il prefer pe acesta. Nu stiu ce vezi "mai bine lucrat" la acel site, sincer. Adevarul e ca, parerile sunt impartite, dar eu raman cu parerea mea si anume: acest site este mai bun ca acela.
Si in orice caz, mi se pare putin cam aiurea sa faci reclama defavorabila acestui site.
O zi buna!
Sincer mie mi se pare mai bun asta decat intrebariinteresante.ro plus ca sunt de acord cu kyky nu mi se pare normal sa vii si sa spui despre alt site de genu' ca e mai bun.
Nu stiam. Am intrat sa vad. E infect. Nu te mai obosi cu asta stai acolo daca iti place atat de mult.
E mult mai fain TPU.ro...poate ti se pare mai "bine lucrat" datorita culorilor vii care iti ies in evidenta dar in rest...n.are nimic fain.
Ce supeeeer este. Chiar imi place si iti multumesc mult!
Apopo, daca sunt 2 siteuri asemanatoare cat de cat, asta nu inseamna ca trebuie sa stam numai pe un singur site, fiecare are gusturile lui, si poate intra si pe aman2, eu imi voi face cont pe acel site, dar sa stiti ca asta nu inseamna ca nu mai intru pe TPU, am timp pentru aman2.
pa`pa
Site-ul este foarte interesant dar imi place mai mult aici pe TPU.M-am obisnuit aici.
Nu mi se pare interesant de loc. Nu vreau sa fac reclama siteului TPU, dar e mult mai bun TPU ca si aceea adresa. E asemanator foarte putin. TPU e simplu si util si foarte bine structurat, pe cand acel site e plin de chenare de zici ca ai intrat pe o pagina plina cu mesaje in care iti spune ca ai castigat cand de fapt sunt virusi.
Nu imi place. Dar daca tu faci fata la 2 site de acest gen treaba ta.
Nu mi se pare interesant de loc. Nu vreau sa fac reclama siteului tpu, dar e mult mai bun tpu ca si aceea adresa. E asemanator foarte putin. Tpu e simplu si util si foarte bine structurat, pe cand acel site e plin de chenare de zici ca ai intrat pe o pagina plina cu mesaje in care iti spune ca ai castigat cand de fapt sunt virusi.
Nu imi place. Dar daca tu faci fata la 2 site de acest gen treaba ta.
@tukhey23: spune-mi sincer, ce rost avea sa fac reclama unui site atat de... ca acela? Nici macar "contra-reclama" nu merita sa-i fac.
@Kyky:sincer, e interesant seitul, dar au uitat sa specifice:"Acest seit(seitul X), se adreseaza persoanelor varstnice si pensionarilor, daca nu indepliniti conditile, OUT". Cred ca asa trebuuia sa scrie
Acum l-am vazut si eu pentru prima data dar eu unul voi ramane tot aici, unde am inceput.
E mult mai organizat acesta si are o grafica cu mult mai buna decat celalalt. Am tras acu' un ochi la celalalt site si e tare saracacios si dezorganizat. Incep deja de la inspiratie de pe acesta sa treaca la furt. Am citit ca vor adauga si ei optiuni de profil precum sunt la acesta. Daca vrei TPU te inscri pe TPU original nu pe o copie nereusita. La ce s'or gandi oare?
Acel site interesant sau bine lucrat? DELOC!
Mie imi place TPU.ro si ii raman fidela.
pa-pa!
Stiam despre site-ul mentionat de tine, a mai vorbit cineva despre el, dar mie nu mi se pare ok. E slabut, slabut de tot! E plin de reclame si anunturi care mai mult iti zapacesc ochii. Nu l-am analizat foarte bine, pentru ca nu am avut rabdare, nu are nimic interesant care sa atraga atentia. Oricum, TPU e prima dragoste!
E naspa. e copiat dupa TPU! au luat si ei codul sursa, ai schimbat cate ceva in dreanweaver si uite site'u!
Pai zi asaaaa...ca nu intelesesem!
Atunci sorry ca ti-am urat ''adio''... dar eu intelesesem gresit!
Bine, daca iti place TPU, ramai aici cu noi!
cioco1tweety întreabă: