Orice este posibil in Romania. Din ce in ce mai mult, devine paradisul ratatilor, acum oricine poate deveni vedeta, a se vedea si Tarky, ala de canta la Caransebes sau unde o fi, Naomi si multi altii. Noi ii promovam pentru ca discutam despre ei. Daca nimeni nu i-ar mai baga in seama poate s-ar apuca de ceva cinstit, gen spalat wc-uri, masini, sau menaj, pentru ca oricum altceva nu ar stii sa faca.
Imi pare rau, sincer, ca traiesc printre ei. Cu toate acestea, sunt si ei oameni, daca atat ii duce capul... asta e.
Hai ca am trait s-o vad si pe astaaa!
Si aia de la wikipedia cred ca nu mai au alte subiecte...Cum sa apara Nikita pe Wikipedia?!?!?!?!?!?!
Vedetaaaa?! Haaa...
Dizgratios. Asta face publicitatea de rahat a unor posturi de *** gen Antena 1, care regizeaza scandaluri si platesc invitatii sa se certe. Emisiuni de tipul Acces Direct sau Un show pacatos.sunt lipsite de realism si facute pentru tampiti.
Auzi. Ocupaţie: cântăreaţă, pugilistă, scriitoare mancate-ar ciuma sa te manance! die la jug!
Nici macar n-am avut rabdare sa citesc ce scrie acolo.
Vedeta? Pugilista? Yeah, right!
Pagina aia cred ca ori e facuta la misto, ori chiar ea a platit pe cineva s-o scrie. In orice caz e penibil. Oamenii de genul asta ar trebui pur si simplu ignorati.
Cantareata, scriitoare, savanta de renume mondial, academicianca...Einstein...Freud...