| Barajag a întrebat:

Stiati ca odata pe an trebuie sa-ti bati sotul sau iubitul? va spun eu cand e aceasta databig grin15 iulie.sa nu va luptati cu furci, topoare, cutite etclaughingbarbati aveti grija, femeile nu trebuiesc atinse nici cu o floarebig grin

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

laughing Sunt de acord cu tine ursulika.happyMacar odata sa avem si noi dreptul asta.Barbatii au cam multe drepturi nu credeti?laughing

11 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Bine ca ne-ai anuntat inainte de data de 15 iulie pentru ca, mai avem ocazia sa punem in practica "na na", adica bataita care sparge cratita (adica ai dreptul sa trantesti cratita in care ai pregatit mancarea), pentru ca nu prea vad punandu-se in practica o bataie pe bune, pentru ca fiind sexul "slab", ne-am alege doar cu "zile fripte" si cu ceva urme. Poate sa ma contrazica cineva?

| Barajag explică:

@cristiano:mda, cum sa nu, repede barbatii la atac, macar o data pe an sa luati si voi bataie sau va doare prea tarelaughing

| Barajag explică:

@nene anonim:cand vrei, sa mi spui sa ti fac o programarelaughing

| psiholoaga a răspuns:

Hahaha! Nu stiam de asta. O sa incerc un spanking, la mai mult nu cred ca statongue

prfml
| prfml a răspuns:

Barbatii niciodata nu lovesc femeile, doar le mangaie cu viteza.

| dyav0litza a răspuns:

Ooo bine ca mi-ai spus.asa o sa fac de acum inainte macar o data pe an. Ei si asa au prea multe drepturi

| Cristiano_4083 a răspuns:

Nu este adevarat....la noi este asa:baieti bat mai mult femeile nu cum zici tulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu chiar vreau, cind vii Ursulika sa ma bati? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Bine ca mi-ai spus.
O sa ma duelez cu el in dormitor, terenul de lupta: patul.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma las lovit in fata de hircioaga de cite ori am nevoie de bani.Ma duc repede la spital unde am o cunostinta, ma interne doua trei zile si vin cu certificatul fluturind acasa si ea trebuies-aleaga, ori bani mie ori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu chiar vreau, cind vii Ursulika sa ma bati? rolling on the floor
BRO incogito laughing