anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva care e natia vinovata de cele 3 lucruri ingrozitoare care vor distruge omenirea?
1.dereglarea climaterica planetara.
2.bolile si virusii noi aparuti, ca : gripa aviara, gripa porcina, boala vacii nebune, noul virus gripal la om, etc.
3.criza financiara mondiala care genereaza saracie, boli, haos si razboaie.
Care e TARA care se face vinovata de toate astea?

Răspuns Câştigător
| Diav0la a răspuns:

Daca zic SUA .nu ma injurati... da' de acolo pleaca toate... straight face

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la masoni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este o tara, este vorba de un Animal Biped, Omul!

| EUSIATIT a răspuns:

SIncer ne am saturat de .prostiile aste a... cindera gripa aviara pusesera la iesire de pe pod ul de la cernavoda spre buc si pe sosea si pe calea ferata unii cu niste tunuri cu solotie dezinfectanta... ziceau ei si de fapt era apa cu clor doar sa dea pution miros si au mincat mil de euro firmele unor parlamentari si cei ce erau pusi sa dea cu sol vindea cloru sa si cumpere de baut si dadeau cu apa Udau rotile de tren si mas,, aiurea, ...DECi nu am incredere in asa zise boli .asta e parerea mea nu pot da o tara anume

| naya a răspuns:

Tara? sau tarile?

| dana39668 a răspuns:

Nu stiu ce raspuns sa ti dau, dar as alege cea cu tara si as zice ca SUA.

| Dragosgan a răspuns:

Sua este vinovata de toatetongueentru dereglarea climei, pentru ca emite cel mai mult dioxid de carbon in atmosfera, MAi e vinovata si din cauza ca a raspandit virusii pe glob(nu din cauza populatiei tarii s-au raspandit virusii, ci din cauza experimentelor cu virusi in laborator, esuate, ce s-au facut in SUA), Criza tot in SUA a inceput, razboaiele cam SuA le programeaza...de aceea tara aia ar trebui pusa la raspundere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Romania