| etto21 a întrebat:

Stie cineva ce este iubirea? cel mai bun raspuns are funda si mare respect de la mine.

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Iubirea nu se exprima printr-un raspuns pe TPU. Ti-am spus parerea mea, ca iubirea e un sentiment inexplicabil prin cuvinte, ea doar se simte. Si nu e ceva ce am citit, e ce am trait eu de aproape 9 luni incoace cu prietenul meu. Am inceput ca fiind simpli prieteni, apoi a fost suficient sa fie facut un pas, dupa luni de "prietenie" si discutii ca sa-mi dau seama daca e tipul potrivit pentru mine, sau eu imi pun sentimentele in joc iar peste o luna sa fiu dezamagita. Cunosc cupluri care azi se bat, se injura, el iese cu altele, ea accepta avansurile altora, si dupa ce afla unul de celalalt, isi cer scuze si o iau de la capat. Asa difera relatiile...pana nu ajungem sa convietuim in aceeasi casa, pe cativa metri patrati zilnic, nu stim cum e cu adevarat sa fi cu cineva. Relatiile astea dintre tineri sunt pur si simplu..."prietenie" dar mai mare. Daca mai vrei alt raspuns, trimite-mi mesaj.

6 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Iubirea e sentimentul suprem pentru mine. Odata ce intalnesti pe cineva special, si il consideri 'alesul/aleasa', iti pui speranta, increderea, nadejdea si dragostea in persoana aceea. Dupa parerea mea, iubirea e manifestarea sentimentelor prin respect reciproc, ajutor in cuplu, intelegere, si dragoste adevarata care sa treaca peste orice obstacole, indiferent ca mama ei nu e de acord cu relatia, sau tatal lui e betiv, desi nu are legatura cu relatia lor. Iubirea difera de la caz la caz, unii iubesc chiar daca isi bat iubita si dupa aceea se duc sa o sarute, altii iubesc desi spun o singura data in viata lor "te iubesc", tipul acela flegmatic care are sentimente puternice, dar e mai introvertit si tine in el totul, fie ca urla in gura mare 'te iubesc', de fata cu toti. Pupici!

| etto21 explică (pentru znstr):

Imi place cum gandesti...dar fii mai intensa din propria experienta nu din ce ai citit. astept raspuns mersi

| etto21 explică (pentru znstr):

Pai e bunicel raspunsul si as vrea sa vorbim mai multe e prea mult daca iti cer id-ul? putem vorbi orice imi place coincidenta de 9 luni..astept raspuns

| znstr a răspuns (pentru etto21):

Iubirea nu se exprima printr-un raspuns pe TPU. Ti-am spus parerea mea, ca iubirea e un sentiment inexplicabil prin cuvinte, ea doar se simte. Si nu e ceva ce am citit, e ce am trait eu de aproape 9 luni incoace cu prietenul meu. Am inceput ca fiind simpli prieteni, apoi a fost suficient sa fie facut un pas, dupa luni de "prietenie" si discutii ca sa-mi dau seama daca e tipul potrivit pentru mine, sau eu imi pun sentimentele in joc iar peste o luna sa fiu dezamagita. Cunosc cupluri care azi se bat, se injura, el iese cu altele, ea accepta avansurile altora, si dupa ce afla unul de celalalt, isi cer scuze si o iau de la capat. Asa difera relatiile...pana nu ajungem sa convietuim in aceeasi casa, pe cativa metri patrati zilnic, nu stim cum e cu adevarat sa fi cu cineva. Relatiile astea dintre tineri sunt pur si simplu..."prietenie" dar mai mare. Daca mai vrei alt raspuns, trimite-mi mesaj.

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Pai iubirea este acel ceva care te face sa uiti ca mai sunt inca 6 bilioarde de baieti/fete in lume, si o vezi doar pe epersoana iubita

| etto21 explică (pentru LumeaÎnTreiDe):

Poti mai mult...astept raspuns

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Iubirea e un c*c*t.nu mai vreau sa mai iubescbig grin.