| iraida84 a întrebat:

Stie cineva ce inseamna, cal negru sau maro intr-un vis? multumesc

Răspuns Câştigător
| Miza a răspuns:

- daca e alb, e semn bun, esti iubit de oameni si e semn de casatorie pentru fete; daca e negru, e semn rau, de intristare;
- daca il calaresti, e semn de desfrinare;
- daca il vezi alergind, e semn bun de petrecere si cistig;
- daca paste, e semn bun, de fericire in casnicie, dar si de o suparare mare pentru o paguba neinsemnata;
- daca trage trasura in care te afli, e semn bun, de viata imbelsugata, lipsita de griji;
- daca te loveste, e semn bun, de bogatie; daca sare, e semn rau de primejdie;
- daca e gras, inseamna bucurie, daca e slab, inseamna veste rea;
- daca e rau, inseamna paguba; daca are sa, e semn de oaspeti;
- daca vezi cai morti, e semn rau, de nefericire;
- daca vezi o herghelie, e semn mare de placere
- in toate mitologiile si traditiile, calul se bucura de un simbolism variat. In vise el apare mai degraba salbatic, zvarlind din copite, cabrandu-se si muscand chiar pe cel care viseaza. Subiectul resimte o mare teama, dar uneori izbuteste sa calmeze animalul. Interpretarea trebuie sa tina cont atat de comprtamentul animalului, cat si al celui care viseaza, amandoua simbolizand diferite aspecte psihologice ale persoanei in cauza.
happy Pa si Bafta!winking

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Visele nu sunt reale ...nu au legatura in viata reala
daca ar fi asa ...atunci lumea ar trebui sa fie distrusa de vreo 10 ani...

| BlancaFantasma a răspuns:

Pai calu` negru `i negru si `al maro`i maro.visele n`au nicio semnificatieoh go on ce bine-ar fi daca totusi ar AVEA.

| iraida84 explică (pentru BlancaFantasma):

De multe ori sa stii ca au semnificatie, pentru ca altfel cum ar mai fi dictionarul viselor si vb din batrani? si am zis negru sau maro pentru ca numai stiam exact culoarea.

| lalalalallll a răspuns:

Ce legatură au visele cu viața reală?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au nicio semnificaţie specială, în afară de cele din primul răspuns, ea dând copy-paste din cartea de vise. Să nu crezi că visele au vreo legătură cu realitatea. Visele sunt rezultatul a ce te-ai gândit mai intens în timpul zilei, sau înainte de culcare, iar aşa se descarcă de fapt creierul. Poate te-ai gândit la cai.

| iraida84 explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa crezi ca iti intorc vb, dar mie una nu-mi plac caii.nici nu le vreau raul dar nu-mi plac, deci nu aveam cu sa ma gandesc la asa ceva. oricum mersi mult pentru implicare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru iraida84):

Cu plăcere, apreciez faptul că mi-ai vorbit frumos.

Întrebări similare