| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Stie cineva cum il cheama pe "blondul" care a jucat in To fast To furious? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Dragosgan a răspuns:

Cred ca e Paul Walker.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adrianbig grin

| adriana_sw33ty_angy explică:

@critic esti un dragut...hee hee multumesc
@dragosgan merci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca daca am concediat politistii te-ai potolit, da vad ca trebuie sa pun pe liber si actorii, ramin eu singurul actorhee hee Si-asa sint toti niste netalentati, ma imita ca niste cabotini laughing

@bro pai daca tu vrei sa ma parasesti.hee hee eu ce sa fac sa raman singurica? asa de tanara...laughing uite te rog eu pe actorul asta mai lasa-l putin nu-l concedia laughing dau daca ii dai liber da-i si adresa mea rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana_sw33ty, daca-ti umbla ochii ca farfuriile zburatoare dupa altii, ce sa fac? Te las. da pe ala il impusc rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa, sa nu ma-ntelegi gresit. Nu-l impusc cu gloante reale, vai miehee hee il impusc cu pistolu' cu dop. Ii trag un dop in cap, sa-i ramina vinataie, ca sa rida toate muierile de el laughing

@bro unde ai vazut tu ca imi zboara ochii...asta umbla? nu-l impusca mai da-i o seansa rolling on the floor... daca iti fac o ciorbita de burta nemaipomenita ma mai lasi? big grinbatting eyelashes

@bro aaahhaaa...si dupa ce il impusti si incepe sa-i apara vanataie trimite-l la minebatting eyelashes sa-l fac eu bine big grin whistling

@bro da-mi id tau te rog!