Daca e concursul care cred eu ca e, ar trebui sa te anunte un prof sau ceva. Diriga a zis ca cica joi aflam rezultatele. Daca nu iti zice diriginta/profesorul de engleza, cauta pe net "evaluare in educatie engleza" sau ceva de genu'...tre' sa gasesti ceva
La noi la scoala s-au afisat rezultatele. Am luat 86 de puncte. Voi in ce clasa sunteti?
Ah, scuze. Voiam sa intreb si punctajul, da' am uitat. Greseala mea. Adica voiam sa stiu clasa si punctajul. Adica si clasa, pentru ca am vazut ca ai zis ca ti-era frica sa nu pierzi puncte la compunere si m-am gandit ca la mine [ intr-a 11a] a fost un subiect de compunere destul de usor
Rezultatele la evaluare in educatie la engleza le poti afla de pe siteul oficial www.evaluareineducatie.ro. Acolo se afiseaza rezultatele dupa minim o saptamana de la data concursului.Cum a spus si mariella.joi ai putea sa afli rezultatele accesand siteul oficial :) Mult succes!
Cred ca am luat ceva puncte, profesoara a spus ca mi-a vazut lucrarea si ca e bine ce-am facut. Mi-e frica sa nu pierd puncte de la compunere:]].
anonim_4396 întreabă:
denysukaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:
Inna_2589 întreabă: