| AlexinAndreea a întrebat:

Stie cineva de ce atunci cand desenezi sau pictezi ceva,simti nevoie de a sta in picioare? Adica,daca se exemplu stai jos si desenezi ceva, te trezesti ca stai in picioare?

Răspuns Câştigător
| Lαrisα a răspuns:

Si eu desenez mai bine in picioare. Anul trecut, la ora de desen aproape toti colegii care desenau stateau in picioare. laughing Daca plansa pe care lucrezi este mai mare, o poti vedea mai bine de la distanta. happy

4 răspunsuri:
| WhiteTiger15 a răspuns:

Si mie mi se intampla asta foarte des, de fapt ce des ca mereu fac asa. Nu stiu de ce corpul reactioneaza asa, poate de jos de pe scaun nu putem vedea bine plansa...

| Aliona00 a răspuns:

Pai cind esti in picioare ai o concetratie mai bumna!

| MaliciousDeath a răspuns:

Nu cred ca mi s-a intamplat asta vreodata.Ma concentrez mult mai bine stand jos.Si oricum, ma gandesc ca in cazul tau probabil tine de marimea plansei pe care lucrezi.Nu vad cat de confortabil ar fi sa stai in picioare cand desenezi pe A4 ori A5.E vai de detalii.La A3, A2 se mai explica.

| Darkness13 a răspuns:

Fiecare cu ticurile lui laughing
Eu, spre exemplu, inainte sa desenez imi desfac parul si il prind la loc intr-un coc lejer (acum m-am tuns scurt, asa ca imi prind doar un mot in fata laughing )