| AlinutzaRouz a întrebat:

Stie cineva un motto sau vreun mesaj pentru botez? A fost invitata mstusa-mea si nu stie ce sa scrie.

Răspuns Câştigător
| pepenerosu a răspuns:

Pentru fetite:

Ursitoarele sa-ti puna
‘Colo sus o vorba buna:
Sa cresti mare, sanatoasa,
Sa fii buna si frumoasa.

Pentru baietei:

Ursitoarele sa-ti puna
‘Colo sus o vorba buna:
Sa fii bun si sanatos,
Sa cresti mare si frumos.

Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata.

Sa-i uram bun venit noului nascut! Sa-i uram multa fericire si o viata frumoasa pentru ca cei mai minunati parinti deja ii are. Felicitari!
Succeshappy. sper ca am fost de ajutor:*

4 răspunsuri:
| AlinutzaRouz explică:

Alllinna habar nu am, ea doar mi-a cerut asa ceva, si eu am fost surprinsa, ce pot sa spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. interesant si unde trebuie sa-l puna sau sa-l spuna, eu n-am auzit de asa ceva, la noi o urarare, sa va traiasca sa fie sanatoasa si asta-i tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai promite fundita ca nu se cuvine. Cine doreste si stie raspunsul, iti va raspunde si fara fundita. Suna rau sa "momesti" cu fundita pe cei care de buna credinta raspund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dedeangel cred ca este un onicei, sunt zone ale tarii unde se cere, despre ursitoare, despre noroc, despre multe face parte din obiceiurile locului, chiar daca sunt in bucuresti traditiile se pastreaza.