N-am disparut nicaieri, Dmonik, sunt tot aici, doar ca am solicitat stergerea contului. A doua oara, prima oara fiind in urma cu vreo 2 saptamani, dar atunci se pare ca am vorbit cu peretii. De data asta, adminii au actionat prompt. Asa se face.
Lasand deoparte majoritatea de ignoranti aroganti si aroganti ignoranti si agramati a siteului, sunt pe aici si persoane demne de apreciere care, cel mai probabil, o sa se tireze si ele cu vremea. Nu cred ca e nevoie sa dau nume, cel mai probabil se stiu. Nu stiu cat de necesar era sa pui intrebarea asta, oricum ma bucur ca nu las numai antipatie in urma, nu ca mi-ar fi pasat in vreun fel, avand in vedere contextul socio-psiho-cultural (trebuie' sa fac cumva sa impresionez si eu pe final, nu?) in care mi-am desfasurat activitatea in ultimele 6 luni. Atat a trecut?! Imbatranesc, ba!
Ca sa-i fac pe plac si anonimului, da, am avut 3 conturi (shok!). Primele doua au fost facute prin toamna, cand am descoperit siteul, insa de pe fiecare am postat doar vreo 10 - 20 de raspunsuri, urmand sa nu le mai accesez, drept consecinta am uitat si numele conturilor respective si parolele. Mentionez ca NU am umblat pe ambele simultan. Activitatea lui GenOm pe TPU a inceput pe 1, siteul zicea 3, ianuarie 2010 si s-a incheiat pe 25 iunie 2010, timp in care am avut un singur cont.
In fine, le urez numai bafta si celor care m-au antipatizat (aici mint, putin imi pasa de viata voastra), si, in special, celor pe care i-am apreciat si care sunt de apreciat de pe TPU! Sa auzim? de bine!
@ anonim"O foarte enigmatica problema pusa de un extrem de enigmatic si emblematic personaj in acelasi timp." Sigur ai folosit prepozitia potrivita? Adica sigur era „de" si nu „despre"? Eu sunt un personaj enigmatic? Sau vorbesti despre GenOm?
Vad ca stii mai multe despre useri decat un membru logat si daca stii atat de bine atatea lucruri, cum ar fi ca GenOm are mai multe conturi, inseamna ca stii si ca dispretuiesc din tot sufletul replicile anonime si persoanele care nu au demnitatea de a-si asuma vorbele. Daca ai ceva de spus, logheaza-te! Sau lasa-ne!
Genoame, am ramas surprins sa vad intrebarea Monikai. Credeam ca-i o gluma, da' vad ca nu-i asa. In fine, cum spui tu "sunt pe aici si persoane demne de apreciere care, cel mai probabil, o sa se tireze si ele cu vremea". De fapt rarefierea asta de care vorbesti a inceput demult si chiar daca am convins dupa o vreme pe citiva sa revina si si-au facut alte conturi (pentru ca-si stersesera vechile conturi, a nu se intelege altceva), de plecat tot or sa plece rind pe rind... si ei si altii. Or sa ramina "sa faca legea" (asa cum spunea intr-un acces de furie pseudosfinta Oliana), incultii si agramatii care nu stiu nici sa scrie nici sa vorbeasca, dar au in schimb mult tupeu si guita cit ii tin plaminii. Lumea e a prostilor, de ce nu ar fi si site-ul al lor? Si apropo de site, din pacate s-a umplut de copii care nu vor mai avea decit agramatii crescuti pe balta drept exemplu.
Anonim, de ce postezi anonim? Ai un cont pe care trebuie sa pari "baiat bun" si esti las, nu vrei sa-ti minjesti numele cu postarile astea? Oricum, pui o intrebare retorica, tu trebuie sa stii cel mai bine raspunsul. Apropo, eu am spus mereu ca prostii au crescut ori pe balta ori in scara blocului mincind seminte si fluierind dupa gagici? De ce ma ingini ca un papagal daca spui ca-s ineptii?
GenOm, numai antipatie?! De antipatic ce-mi esti, mi-ai fost si-mi vei fi mereu, ieri(inainte ca Dmonik sa posteze intrebarea)te cautam pe la comunitatea ca sa te bag la prieteni(iar eu nu am trimis multe cereri de prietenie de cand sunt pe site). Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu mai erai(mai ales ca n-ai dat niciodata vreun semn ca ai vrea sa-ti stergi contul). Nu este, totusi, nici-o sansa sa revii?
Bro, nu sint las si ma vad sa-ti dau o explicatie pentru inexistenta contului si nu pentru ca as vrea sa ma disculp neaparat dar nici nu vreau sa provoc neintelegeri si sa las loc de interpretari; Am avut cont si nu pot crede ca nu stii cine am fost dar l-am sters si nu mai vad utilitatea lui sau al altuia pentru ca jumatate din intrebarile puse imi erau raportate si sterse fara sa-mi dau seama daca "cenzura"le mai si verifica un anumit continut.Si daca intrebari nu puteam pune de raspuns puteam sa raspund oricum si ca anonim.Asa ca domnu'Bro oricit de papagal m-ai crede n-am stiut ca-s vorbele mata dar nici nu poti fi sigur ca n-ar putea sa-i dea si altuia prin cap.Asa ca la revedere.
furtuna întreabă: