Hey! Stiu eu una.Intr-un oras mai mic numit Beius, pe Strada Crisului, se afla o casa mare ce adapostea o familie formata din un barbat, o femeie si fata lor de 16 ani.Dar fata lor era bolnava psihic, parintii nu au mai suportat presiunea si au plecat, lasand-o singura.Se zice ca de-atunci in fiecare seara,fata statea pe scari si smulgea pe rand penele gainilor pe care le detinea familia.
A continuat tot asa pana gainile n-au mai avut pene defel.A iesit in acea zi afara,in drum,dar de atunci nimeni n-a mai vazut-o.
La ceva timp dupa asta,doua prietene mai curioase au intrat si au vazut mormanul de pene (am intrat si eu,l-am vazut,crede-ma). Casa era formata din doua parti, fiecare parte fiind despartita de curtea cea mica.Ele au decis sa se desparta, Lavinia intrand in partea stanga a casei, iar Ana in cea dreapta.
Tot mergand ea pe hol, Lavi s-a oprit.Cineva o prinse de picior si o lovi la cap.Se presupune ca era fantoma acelei fete, care o tara pe usa din spate lasand sange in urma.
Intre timp, Ana ajunse la o fundatura.Acolo o intampina o usa mare si groasa, imprejmuita cu sarma ghimpata.Ea o deschise si inauntru era intuneric.Usa se inchise pe ea.atunci,o raza de lumina intra in camera, aratand fata fantomei si pe Lavinia in spate, moarta sau probabil doar ametita.
Ana statu toata noaptea uitandu-se incremenita de frica in ochii fantomei toata noaptea, asa se zice.De-atunci nimeni n-a mai auzit de ele.Dar in fiecare an cu o zi inainte de Halloween daca te uiti in curtea casei ce se vede de dupa gardul de caramida, poti observa un schelet spanzurat de becul prafuit al terasei .
anonim_4396 întreabă: