... un gand in mintea voastra, un copil pentru parintii mei, un iubit pentru iubita mea, un tata pentru copii mei.In final nu sunt decat un trecator prin viata.
Cred ca toti realizeaza la un moment dat ca s-au schimbat mult fata de altadata. Eu cred ca fiecare are o identitate unica zilnic. Cu fiecare zi suntem schimbati intr-un fel fata de persoana care am fost inainte. Eu pot spune cine sunt doar superficial.
Sunt regele jucatorilor, cel mai puternic, cel mai tare si cel mai frumos dintre toti
Grea intrebarea! In mare stiu ce vreau si pe cine vreau, dar viata iti ofera si surprize si nu stiu cum am sa reactionez. Nu sunt o persoana complicata si stiu sa ascult pe altii si sa-i ajut. Am si multe defecte, important e sa ma accepte persoana de langa mine asa cum o accept si eu.
Cunoaşterea de sine vine odată cu vârsta, cred eu, când se acumulează experienţele de tot felul, cunoştinţele din diverse domenii, lecturile care te ajută să te ghidezi prin labirintul complicat numit EU. Aş putea afirma că ştiu cine sunt, unde am ajuns şi încotro vreau(aş vrea) să mă îndrept, că mă cunosc destul de bine încât să-mi pot anticipa reacţiile într-o situaţie dată şi totuşi, cine ştie, m-aş putea surprinde pe mine însămi acţionând într-un mod total diferit, fie dintr-un capriciu, fie sub presiunea evenimentelor. Aşa că mai bine spun că sunt asemenea unui iceberg, îmi cunosc foarte bine numai partea ce iese din apă...
Dragii mei, sunt atat de folositoare, amuzante si inteligente toate rasunsurile voastre incat ar fi nedrept sa fac o alegere Sper ca si pentru voi e mai importanta comunicarea dacat fundita.VA felicit, va multumesc si va doresc tot binele din lume!
Un om care are toate drepturile normal ca stiu cine sunt, si stiu asta mai bine ca oricine
AntoniaRaluca întreabă: