anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stim cu totii ca barbatii sunt cei mai buni bucatari >:"
Dar de ce?
Mi-a zis cineva explicatia.
Barbatii fac mancare de placere...pentru ca le place.
Femeile din obligatie...asa o fi?

9 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu cred ca numai barbatii pot fi excelenti bucatari; in egala masura sunt si femeile.Insa,ei ies mai usor in evidenta pentru ca, intr-adevar, atunci cand se apuca de gatit unii dintre ei, in numar destul de mic in raport cu femeile, o fac din placere si talent. Femeia gateste de obicei, fie ca-i place, fie ca nu.De secole a trebuit sa se ocupe cu prepararea hranei in timp ce barbatul era la vanat, la razboi, sau avea alte indeletniciri specifice sexului tare.Prin urmare, in timp ce o femeie care gateste bine e doar o gospodina mai buna, chiar daca face totul cu aceeasi placere si talent, un barbat va fi usor observat si cazul lui va fi de notorietate.Parerea mea e ca sunt mai multe femei excelente bucatarese anonime, si mult mai putini barbati excelenti bucatari insa remarcati tocmai prin ineditul ocupatiei lor.

| Bacemi a răspuns:

Ai dreptate. Barbatii gatesc doar din cand in cand si din aceasta cauza atunci cand fac asta simt o placere mare sa ii surprinda placut pe ceilalti prin efortul depus. E normal ca pentru femei, care fac asta mereu sa fie o povara. Si noi am simti la fel cred daca s-ar inversa rolurile. Nu toti barbatii sunt bucatari extraordinari dar cei carora le place fac mancare gustoasa. De fapt si la femei e acelasi lucru. Atunci cand prepari ceva, la fel ca orice lucru din viata ta, trebuie sa pui pasiune, sa pui suflet.

Am vazut filmul, Andrei, amuzanta scena.

| Barajag a răspuns:

Ia-ma la tine acasa si apoi ai sa vezi daca fac mancare din obligatiehee hee

| JustMeFlory a răspuns:

Pai cam da, o fac din obligatie! daca era sa faca si ele mancare din an in paste cum fac barbatii(cu exceptia bucatarilor) ar fi fost altceva, dar asa zilnic sau la cateva zile... te saturi la un moment dat!happy

| Alina a răspuns:

Mie nu mi se pare ca barbatii sunt cei mai buni bucatari laughing

| kytyna a răspuns:

Ce faceti fratilor? Razboiul sexelor?laughingGatitul e de datoria oricui, indiferent de sex, intr-adevar sunt f multi bucatari faimosi de sex masculinhappysi multe femei gatesc acasa fie din pasiune fie din obligatie dar nu trebuie generalizathappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut un film mai demult si era o faza intr-un restaurant. Unuia nu-i placuse mincarea si a chemat ospatarul sa se plinga. Ospatarul vine, il asculta pe ala si pe urma striga "Ginooooooo, astuia nu-i place mincarea ta", la care din bucatarie apare unu in halat alb cu cipilica aia penibila de bucatar. Era mare cit un animal si furios de-i ieseau aburi pe urechi. Cica "ceeeee? Cui nu-i place ba mincarea mea?" Clientu' deja se scurese sub masa rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi mai aminti te rog frumos.Eu aveam in armata obligatia sa le fac mincare si tot am sperat ca nu le va placea sperind sa bage pe altcineva in locul meu.Era cel mai nenorocit post unde nu avea-i timp deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Ursulik-e normal...cand ma ai pe mine langa tine sa faci totul din placere blushing