| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Stim destul de bine cu totii ca intr-o zi totii vom murii... V-ati gandit vreodata macar pentr-tu o sec cum va fi sau cum ve-ti reactiona atunci cand ve-ti pierde unul dintr-e parintii? Stiu pare destul de absurda si de trista intrebarea dar sunt totusi lucruri la care nu ne gandim atat de des si totusi sunt neevitabile...Intreb asta pentru ca eu ieri am visat ca mama murise..."Se facea ca era intr-o camera o canapea si pe canapea statea in fund mama...De la distanta am vazut-o si am inceput sa alerg catre ea...Am ajuns langa canapea si am cazut in genunchi...Am luat-o in brate si am inceput sa-i zic ce dor mi-a fost de ea si cat o iubesc... Dar pe urma am realizat ca ea era deja decedata". Sunt stabilita de 4 ani in strainatate si o vad o data pe an... Poate si asta este un motiv pentru care am tot felul de vise ...Pentru ca ma gasndesc mereu la ea. Oricum m-am trezit plangand si am plans aproape 2 ore neincetat. Mi-am revenit si am sunat-o, e bine sanatoasa happy. Dar fara sa vreau inca ma mai gandesc cum vor fi acele clipe pentru mine?crying crying crying Voi in locul meu cum ati fi reactionat la un asemenea vis? crying

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Tu duci lipsa mamei tale mai mult decat realizezi si probabil te ingrijoreaza faptul ca nu esti langa ea in caz ca se intampla ceva.
Am avut si eu un asemenea vis, imediat ce am iesit din maternitate. Am visat ca cineva mi-a otravit fetita. M-am trezit in hohote de plans si - la fel ca tine - mi-am revenit foarte greu. Nu s-a intamplat nimic deosebit cu micuta mea, dar urmatoarele saptamani nu am mai dormit aproape deloc, stateam si o priveam cum doarme, de teama sa nu i se intample ceva rau.
In ceea ce priveste pierderea unuia dintre parinti... prin asta am trecut, in urma cu un an si jumatate, si inca nu mi-am revenit complet. Nu mai am tata... Insa am sa-ti spun un lucru: 4 doctori mi-au spus ca nu mai are sanse de viata prea mari si tot nu m-am gandit cum va fi atunci cand se va stinge. Mi-am indreptat toata energia spre el, pentru a-l sustine moral. Dar cand l-am vazut fara suflare... ceva s-a rupt in mine, probabil era sufletul meu. Nu pot sa-ti descriu durerea pe care inca o simt.
Un sfat as putea sa-ti dau. Daca mama ta e sanatoasa si e bine, nu te consuma din cauza unui vis (visele vin si se duc). Vei suferi inutil acum, pentru ca atunci cand timpul va veni nici nu vei sti ce te-a lovit. Nu cred ca exista comparatie pentru durerea pierderii unui parinte. Vrem, nu vrem... prin asta trecem toti.

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu am visat, mi-am pierdut ambii parinti intr-un interval de 9 luni, intai mama, apoi tatal. Te rog sa ma crezi ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu, pur si simplu eram complet dezorientata, o parte din mine nu mai exista.Desi au trecut 6 ani inca nu imi vine sa cred ca nu mai sunt...

lolita
| lolita a răspuns:

Ma gandesc in fiecare zi, dar cand ti se intampla niciodata nu esti pregatit. zic asta deoarece tatal meu are cancer si deja este intre cele doua lumi, totusi am speranta ca va mai tari cativa ani.

| Dan a răspuns:

Pot sa spun ca daca mama mea ar muri, as avea un soc cu consecinte grave, asta este viata pana la urma trebuie sa trecem si prin momentele acestea.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu am pierdut deja unul din parinti...mama. Oricum atunci aveam 7 ani... Insa pe tatal meu vreau sa-l am mereu alaturi de mine... mi-a fost si imi este mereu alaturihappy

| Gabry a răspuns:

Am avut un asemenea vis. Dar nu cu mama, cu tata.Intr-o seara ma certasem cu tatal meu, iar apoi cand m-am dus la culcare am visat ca tatal meu murise si eu il vedeam spirit, plangeam de fiecaer data cand il vedeam.Nici mama nu se mai descurca, plangea si ea...cand m-am trezit eu plangeam adevarat sad

| MM a răspuns:

Si eu am visat-o pe mama ca a murit. E groaznic sentimentul. Dintr-o data, toate lucrurile dupa care alergi zi de zi, toate problemele, toate grijile, nu mai au niciun rost.
Apreciezi ce ai langa tine si vezi altfel tot.Nici nu vreau sa ma gandesc la... Parintii mei sunt nemuritori! Sa le dea Dumnezeu sanatate!

| LuS[z] a răspuns:

M-am mai gandit si eu uneori la ce voio face cand imi voi pierde unul din parinti...cred ca voi plange foarte mult si vor fi zile in care nu voi vorbi absolut cu nimeni... oricum nu as vrea sa apuc acele momente...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Este dureros sa pierzi un parinte mai ales pe mama
Si eu mi-am pierdut tatal
Pana la urma totii vom trece prin asa ceva
Pana atuncii pretuiti ce aveti langa voi
desi sunt obraznica cu mama o iubesc e mama mea

| Betty18 a răspuns:

Am visat si eu ca s-a dus mama dar nu am plans sau ceva de genu... m-am speriat putin dar stiam ca este doar un vis.tongue

succes

| AlinutzaRouz a răspuns:

Intrebarea ta imi aminteste de ce vroiam cand eram mica: vroiam sa mor o data cu parintii mei. Sincer e dureros acest lucru si nu vreau sa vina acea zi, dar cum ai zis si tu, e inevitabil. Totul se va ameliora in timp, dar acea durere eu cred ca va ramane mereu in suflet. Nuj, alceva ca sa-ti spunwinking

| Lacramioara_6794 a răspuns:

De obicei cand visezi ca cineva moare se spune ca i-a murit moartea...adica nu va murii in viitorul apropiat...nu stiu ce sa iti spun deoarece eu nu am trecut prin asa ceva si sincera sa fiu nu vreau sa trec. Mult noroc Pa-Pa

| delyush a răspuns:

Si eu am avut un astfel de vis.in care tatal meu` a murit intr-un accidentsad.
timp de o saptamana doar la chestia asta ma gandeam.si in fiecare seara ma rugam sa nu mai visez asa ceva si sa nu se intample precum in vis`sad