anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti, acum cateva minute m-am uitat la vechile mele raspunsuri de pe TPU, si am ramas sincer socata de cat de mult m-am schimbat in ultimii doi ani. Ce lucruri imi placeau inainte, si ce lucruri imi plac acum.Cum ma exprimam inainte, si cum ma exprim acum. Faptul ca inainte eram mai superficiala, eram mai...copila.Acum m-am schimbat, m-am maturizat.
De exemplu, inainte imi placea atat de mult Britney Spears, sau Demi Lovato, si acum...nici nu mai vreau sa aud de ele.
Si nu e doar asta.Gandirea mi s-a schimbat radical.Limbajul...Si e fascinant.Ma fascineaza cat de usor isi schimba omul parerea.Gandirea umana ma uimeste mereu.Parca mai ieri eram pustioaica ce credea ca Mosul exista.
Acum nu mai sunt la fel de naiva, de inocenta...
Am palavragit atata doar spunandu-mi punctul de vedere.Intrebarile (sunt mai multe):
Ce s-a schimbat la voi in ultimul an? Ce va placea ianinte si nu va mai place acum? Cat v-ati schimbat?

1 răspuns:
| REbEluTzU a răspuns:

Buna happy
Pei whistling de exemplu eu ianinte ma spargeam in alcoale cu tovarasii straight face /anul asta deloc
Sunt antimanele HOTARAT laughing nu mai doar asa cand aud vreuna si mi se pare simpatica stau sa o ascult.
Cam atat happy